söndag 9 mars 2014

Lite återhämtning


Gårdagen var lugn och Sandra ganska pigg, men med nära till skörheten. Hon längtar förstås mest till måndagen, men hon är mycket gladare än förra helgen iaf.

Det går ju blixtsnabbt över till för trött, så mitt i kvällsprocedurerna tog orken slut och övergick i tårar. Det var saknad av lärarna i skolan och saknad av ridningen blandat med längtan efter Jane, så jag la i en extra växel med pedagogiskt tålamod och skyndade på med nattningen. Det blev lite tårar och tröst, men gick rätt bra.

Jag hade migränkänningar, men lite piller motade nog bort det som tur är. Det har kommit ofta en tid nu, och jag är tacksam varje gång att det finns tabletter. Inte kul att bli sängliggande så som jag kunde bli innan jag insåg att det faktiskt var migrän, och att jag kunde få bra medicin mot det.

Ett fantastiskt vårväder hade vi igår, och solen lös upp våra skitiga fönster ;) Jag hoppas det håller i sig tills vi har tid att njuta av solen på andra sidan fönstren istället, men våren har ju knappt börjat, så det ska väl hinnas vad det lider.

Idag kommer vi iaf att ta det lugnt, så Sandra får tillbaks orken inför kommande vecka. Roligare blir det inte för nu. Jag önskar er en fin söndag!.

2 kommentarer:

Bellan sa...

Godmorgon!
Önskar dig också en fin och lugn söndag!
Kram påre <3

//Bellan

Photo by Maria sa...

Så var det måndag och en del av längtan blir verklighet för Sandra =)
Hoppas ni har det bra allihopa.. Att Sune har det ser jag ju =)

Kram Mia