torsdag 27 mars 2014

En härlig mysdag


Igår fick Sandra en ledig dag och det var mysigt att få rå om varandra lite bara vi två. Idag är det DV i vanlig ordning och imorgon får hon ledigt igen. Troligtvis kommer Göran hem under morgondagen och isf känns det lugnare med en ledig dag än att Sandra ändå bara ska längta hem, eftersom hon ju längtar efter Göran J

Sandra vet att hon är ledig, men inte att Göran nog kommer hem. Det får hon veta när det är säkert att det blir så, troligtvis ikväll, och till dess tror hon att han kommer hem nästa vecka.

Hon är pigg och glad, och gårdagen var lugn. Det är inte ofta hon bara är ledig, utan att samtidigt behöva vila upp sig, så det var lite extra mysigt. Jag är glad att hon faktiskt var nöjd med att vara ledig, för hon föredrar ju annars att åka iväg.


Jag ska förtydliga lite efter gårdagens inlägg. Det är ingen semesterresa vi planerar under våren, då vi ska boka Jane direkt efter korttids, utan bara så vi får ett dygn till. Det gör att vi hinner åka iväg en liten längre tur med husbilen. Vi har då från måndag fm till torsdag mitt på dagen på oss, ungefär. Det gör rätt mycket om man vill åka lite längre bort än max 20 mil. Första och sista dagarna går ju i stort sett åt till res- och packdagar.

Semesterresa planeras också, men då har vi önskat lång-korttids, för det krävs många dagar i följd om det ska funka, ca 1,5 vecka. Det är ingenting bestämt, men vi hoppas iaf att vi ska lyckas få till all planering och komma iväg i höst. Det är en hel del om och men först, dock.

Ha en fin dag!

.

4 kommentarer:

Lena sa...

Godmorgon!
Skönt att det blev en bra ledighetsdag mitt i allt.
Önskar er en trevlig torsdag med idel glada miner.
Kram på dig gumman <3

Lena sa...

Meen åh gulle dig <3
Tack för kommentaren på min blogg.
Jag saknar och tycker om dig också, tokmycket <3
SAKNAA KRAMAR <3
(jag kunde inte kommentera på min egna bliógg just nu av nån anledning)

Patricia sa...

Va skönt att ni fick en bra dag.. =)

Aha, ja men då blir det en lill-semester i alla fall, ett extra dygn kan jag tänka mig gör stor skillnad =)

Ha en bra dag!
Kram Patricia

Annika N sa...

Härligt med en mysdag :-) Hoppas ni får en lika fin dag i morgon.

Kram !!! Annika