måndag 17 mars 2014

Oviss ledighet

Sandra har klagat på ”ont i örat” i helgen och det känns ju ”sådär” när man inte kan hjälpa henne. Öronbarn har hon aldrig varit och det syntes ingenting när jag tittade med ficklampa igår morse. Men senare på kvällen blev hela kinden röd och hon grät att det gjorde ont, så jag ringde vc och blir uppringd senare idag.


Vi kör väl på ändå, för att vara ledig är ju inget alternativ, som ni vet. Sandra skulle bli väldigt ledsen och arg om jag föreslog det, och hon är ju inte sjuk. Jag misstänker att det har blivit nån inflammation i hörselgången, kanske. Eller så är det rött för att hon har hållit på med örat hela helgen. Kanske behöver hon ”bara” in och suga rent.

Det måste hon få hjälp med då och då för det täpper till i öronen, och kommer inte ut av sig själv. Revaxör har vi provat och det funkar inget vidare eftersom Sandra inte klarar att luta huvudet rätt när man ska skölja.


Nåja, vi får se vad dom säger när jag blir uppringd. Jag antar att hon får en tid att kolla upp det på. Hur det blir med resten får Sandras mående avgöra, men så länge hon inte blir dålig så är ju alltid det bästa alternativet att följa schemat i den mån det går.

Nu sover hon ju än, så jag vet inte läget idag, men natten har varit lugn. Jag får försöka få information från Jane innan jag ska prata med vc, för att se hur pass akut det är. Är Sandra sämre redan när hon vaknar får vi väl planera om så Jane och Sandra är här hemma istället.


Hur det än blir med eventuella läkarbesök så gör ju ovissheten att vi inte kommer känna oss särskilt lediga. Göran ska iaf åka och veckohandla på fm idag, så det hinns med. Den mest akuta städningen klarade han av igår, medan jag och Sandra gjorde annat på tillräckligt avstånd för att hon inte skulle bli orolig över det. Det är bra med fler våningar att ta vägen på ;)

Jag önskar er en fin dag!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Hoppas det löser sig till det bästa, kanske rentav att det går över av sig själv!

Önskar er en bra dag!
Kram, kram <3
//Bellan