tisdag 4 mars 2014

Här var det ledigt

Alltså, att det är vardags-längtan råder väl knappast nåt tvivel på när all gråt och skörhet var som bortblåst på måndagsmorgonen. Nu hoppas vi bara att orken räcker så Sandra slipper fler lediga dagar än helgerna, för det är ju mer än nog, tycker hon.

Sen är det ju förstås lite skönt för oss här hemma också, att damen mår bra och vi kan känna oss lediga. Göran handlade och jag pysslade med lite hemmafix under förmiddagen igår, för att sen hinna ha så många lediga timmar som det var möjligt. Och än är vi lediga J

Fotot är från ett tidigare tillfälle med bättre sikt än igår

Det blev en härlig prommis och det var minsann vår i luften trots att molnen räckte ända ner till marken. Fåglarna kvittrade och nattens snö smälte bort.

Göran fixade en del i hobbyrummet som behöver isoleras och dräneras eller vad det nu är han pysslar med, och jag Spotifyade och njöt av ingenting. Jo, lite irritationsmoment som hade med läkarintyg och ohjälp från hab. att göra, men ingen större fara. Det blåste snabbt över, man är ju rätt van med alla turer vid det här laget och det ska inte förstöra min ledighetskänsla.

Förresten pågår det ett projekt genom hab. om just det här, som vi är med i, så vem vet… rätt vad det är kanske det kommer bli bra, rent av J

Nog om det. Till kvällen blev det bakpotatis och vin, och en hel massa ledigt soffhäng. Hur-skönt-som-helst.


Idag vet jag inte. Det är så otroligt skönt att inte ha några tider att passa. Så vi gör väl lite vad vi vill, när vi vill och om vi vill. Eller bara känner att vi kanske skiter i det.

Hare bäst!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Så härligt att ni kan känna er lite lediga igen! Sen får vi tro att Sandra kommer i balans snart också så blir det ännu bättre för er alla.

Kram, kram <3
//Bellan