tisdag 17 maj 2011

En härlig helg

Nu börjar man äntligen känna sig som en människa igen efter att ha legat utslagen sen jag kom hem. Hemresan blev ju en aningens jobbig och jag var nog ingen vidare säker bilförare även om jag var nykter och hade klarat en poliskontroll. Sista tio milen hade jag fullt sjå att inte somna…

Men det gick bra och när jag kom hem stupade jag i säng, vilket kändes lite trist eftersom jag hade sett fram emot en kväll med Göran och ishockeyn. Men det är ju bara att gilla läget och lyda kroppen det!

Nu har illamåendet släppt så pass att jag kan dricka lite kaffe med mycket mjölk, så det är på rätt väg :)

Förutom det då, så var det en jättetrevlig helg med massa kramar och härliga människor. Jag kom ju till familjen Almqvist på fredagseftermiddagen och till kvällen kom Maria och Patrick dit och överraskade mig helt :) Maria har bloggen Nattmias liv och funderingar som ni kommer till om ni klickar på namnet.

Patrick, Mia, Richard och Mona
Dom hade med sig ”sex” som jag hade beställt av Mia för ett tag sen. Vad det är får ni se när vi fått det på plats så jag kan fota det, men det är ganska oskyldigt ;) Jag fick den här fina av dom också.

Vi har inte hunnit fått upp den på väggen än, men idag blir det säkert gjort. Det var verkligen roligt att träffas och glatt överraskad blev jag :) Vi grillade och hade en mycket trevlig kväll.

På lördagen var det dags för dottern i familjen att konfirmera sig.

Nykonfirmerad
Sen blev det ännu mer trevligheter och härliga människor att umgås med en kväll till.

God mat och trevligt sällskap

Den fina tårtan har Mona gjort

Ida, nöjd med dagen

Det är inte lätt att få alla tre att se normala ut...

Men tillslut fick det duga :) Marcus, Ida och David

Och om nån nu tror att jag festade så jag blev sjuk så kan jag tala om att jag inte drack en droppe på lördagen. Jag blir sån ändå ibland och vad det beror på har jag ingen aning om. Jag mådde iaf pyton på söndagsmorgonen men som tur var gick det tillbaka så pass mycket att jag kunde ta mig hem.

Göran fick ju ta emot Sandra när hon kom hem igår, pigg och glad efter en hel helg på korttids :) Så eftermiddagen och kvällen gick bra utan några problem alls, trots lite ändrade rutiner.

Tack för alla krya-på-hälsningarna jag fått!

Mamma C undrar om det går att maila mig och det går bra det. Skriv bara din mailadress i en kommentar som jag inte publicerar så hör jag av mig till dig.

Agneta gissar rätt, lupinerna, och även fotot på Sandra, i headern är från tidigare år.

Nu önskar jag er en härlig dag! Vi behöver handla men jag hoppas Göran åker själv för jag är inte riktigt okay än, känner jag.

♥ Kram ♥

10 kommentarer:

Anonym sa...

Åh vilken underbar helg med så många goa människor, mat och överraskningar. Inte konstigt att du blev slut människa. Det är ju inte varje helg du har möjlighet att roa dig så kungligt =)
Hmmm ...jag vet, jag vet vad du fått för "sex" hi hi!!! Men jag ska inte skvallra!
Nu får vi hoppas att du kryar på dig ordentligt!
Jättekramar till dig söta du//Lena

Maritha sa...

Vad härligt att din helg med ledighet blev så överraskande och trevlig. Förstår inte vad det är du råkar ut för när du mår så dåligt vännen, hoopas du kan få ett svar.

Så mysigt det ser ut hos Almqvistarna med barnen och konfirmationen och vilken fin tårta hon gjort!

Vad bra att Mia kunde fixa "sex" :-))

Sköt om dig och krya på dig!

Kram Maritha

Patricia sa...

Men va knepigt att bli så dålig bara utan vidare, du kanske får tröttsjuka du med .. ; )
Hoppas det ger sig nu så du får bli piggelin igen.

Men vilken kul överaskning att få träffa Mia & Putte .. jättekul!!

Må så gott o fortsätt krya på dig!
Kram Patricia

Annelie L sa...

Stackars dig, men samtidigt, vilken tur att du höll dig frisk och glad under själva festen, att du hann med både grillfest och konfirmation.
Det låter nästan som utmattning, att kroppen är så ovan vid att koppla av och inte behöva vara på helspänn, så när du börjar koppla av lite, känner kroppen hur slut den är och bara rasar ihop.... Fast det är ju bara mina tankar och jag är ju inte utbildad på minsta sett.
Hoppas i vilket fall som helst att du får en lugn dag idag och att Göran orkar ( och vill) att åka och handla själv så att du kan vara hemma och mysa med Sune och samla krafter.

Massor av kramar till dig min vän, jag väntar med spänning på att få se när ni satt upp "sex" på väggen ;))

agneta sa...

Skönt att det går är på rätt väg med ditt tillfrisknande, inte kul att vara dålig och tur att du orkade köra ända hem! Bilderna var fina, även de som var från ifjol! Ha det riktigt bra och njut av dina fina minnen med vännerna! Kram Agneta

Annika N sa...

Så skönt att du mår lite bättre idag..
Vilken härlig helg du haft och vilken fin tårta Mona gjort. Fina bilder på allt :-)

Krya på dej !!! Kram Annika

minuskalorian sa...

Vad skoj att få se lite bilder från din helg hos familjen Almqvist! Ni ser ut att ha haft det hur mysigt som helst..
Trist bara att du blev sjuk på söndag. Att du orkade köra hem är ju en bedrift.
Skönt att det börjar ge med sig och att du känner dig piggare. När det gäller hockeyn så missade du ju inte så mycket.
Ha det så gott! Kram från mig

Photo by Maria sa...

Så kul att träffa dig igen och kul att få överraska..
Sex kom jag ju gärna med ;-)

Konfirmationsfesten ser ut att ha varit lyckad och jag förstår helt fullt att det inte kan vara lätt att få till "normala" bilder på barnen Almqvist ;-) Jag har ju fattat att detta är deras normala tillstånd.. Ha ha..

Kan det vara så att när du slappnar av och skall tänka på dig själv att då reagerar kroppen?? Eller som Patricia säger att du med blir tröttsjuk ibland som Sandra kan bli..

Hoppas du håller dig frisk nu och att du får en bra em/kväll..

Kram Mia

Ulla sa...

Hallå vännen!

Skickar en krya på dig hälsning och hoppas du mår bättre i morgon!

Kramar!
Ulla

Bellan sa...

Vilken härlig helg du ser ut att ha haft! Men så tråkigt att du blev dålig, hur orkade du köra hem egentligen?? Men mycket går ju bara viljan finns....Krya på dig snabbt nu!
Kramar om dig!
//Bellan