torsdag 20 december 2012

Ommöbleringar och bönepruttar

Eftermiddagen igår fick bli lugn, utan några onödiga krav på livet. Sandra var skör, men höll ihop. Hon ville pussla och vi har saknat ett bord i hennes rum, där man kan sitta lite bekvämt med pussel, lego och annat. Så igår släpade jag in ett gammalt köksbord på prov, och det var ju betydligt skönare än att sitta på golvet iaf.

 
Vi ska se hur vi kan göra så det inte blir så trångt sen när vi har lite mer tid. Och om vi får till det bra så Sandra kan ha bordet kvar, så ska det målas och snyggas till. Det kan ju Göran och Sandra roa sig med nån dag på lovet sen, kanske.

Sen satt vi och hade det mysigt med pussel, pepparkakor och glögg. Eller, jag drack glögg, Sandra drack cocacola och spelade julmusik. Annars är hon mer för julmusik när det inte är jul, faktiskt. Jag tror det blir för mycket jul för henne när det väl är jul, men jag vet inte. Igår spelade hon, och med all respekt för alla som delar hennes musiksmak, men jag somnar av ”O Helga natt” och ”Hosianna”

Samtidigt känns det ju toppen att hon har egen smak och inte är påverkad av Göran och mig, för det där har hon inte fått av oss iaf. Det var inte lätt att hålla sig vaken, kan jag säga, men hon njöt verkligen. Hon var så inne i musiken att hon inte märkte att jag fotade :)

 
Det är likt böneprutt, sa hon mitt i ”O Helga natt” och jag måste nog hålla med henne, goa ungen! Det är nämligen så att vi var i Turkiet en gång för flera år sen, och där har dom ju böneutrop lite nu och då. Sandra undrade förstås vad som lät och vi sa att det var böneutrop utan att gå in så mycket mer på det. Så varje gång det började så sa Sandra att det var ”böneprutt”

Nog för att det kan bli prutt av bönor, och det är väl lite lättare att förstå än böneutrop… Det är liksom inte riktigt nån idé att gå in närmare på det med Sandra ;)

Ha en skön dag! Vi ska njuta av sista ledigheten på ett tag, och ladda batterierna så dom förhoppningsvis räcker över jul.

♥ Kram ♥

6 kommentarer:

Tina sa...

Ser mysigt ut där med glögg och pussel ! Skönt med lugna övningar när man är trött. Hoppas hon fortsätter spela julmusik för er ett par veckor till ;) Heja Sandra !! Ska nog komma och digga med henne nån dag.... Kramar till er alla.

Bellan sa...

Försökte kommentera från mobilen igår men det gick visst inte så bra...

Vill bara säga: Tack för att du finns ♥ Kramar till dig ♥
//Bellan

agneta sa...

Härliga Sandra! Vad roligt det är att följa alla hennes framsteg, man blir varm om <3 STOOR kram <3 Agneta

Maritha sa...

Men alltså......jag och Sandra har samma musiksmak :o)
Jag har t.o.m suttit med Youtube och lyssnat på olika versioner av "Oh helga natt" :o))))))

Så mysigt ni har med Pussel och "böneprutt" <3

Kram Maritha

Photo by Maria sa...

goa Sandra.. Böneprutt är det allt i den låten, hon har helt rätt =)
Bra med ett bord att sitta vid när man jobbar =)

Kram Mia

mariellejohnsson sa...

Hon är så härlig den där tjejen och det har slagit mig flera gånger att jag skulle så gärna vilja träffa henne nån gång.

Ja okej då, dig också ;-)
Kram på er!