onsdag 26 december 2012

Mellan två helger

Det blev ännu en lugn och rätt okay dag igår, och inte vidare värst mycket tjat om nyåret. Lite orolig, men mest förväntansfull och vill veta hur och när, istället för oro, gnäll och utbrott.

Fast damen var trött, det märktes så fort vi var nära henne. Men konstigt vore det ju annars, och det gick trots allt väldigt bra, så vi kan inte vara annat än nöjda med jullovet så här långt.

 
Det blev lugna aktiviteter och Sandra behövde vara lite själv mellan varven, samtidigt som hon ville ha sällskap. Så vi fick läsa av henne noga hela tiden och varva aktiviteterna med lagom av båda.

Vi pusslade mest, och lyssnade på julklapps-skivorna, och så fort det märktes en oro så ”skulle jag bara nånting och kom strax tillbaks” för att lämna henne en stund innan oron övergick i utbrott. På så sätt gick dagen hyfsat bra och några större aktiviteter var det ingen som orkade.

Jag gissar att ”idag” kommer att bli ungefär likadan, för imorgon är det förhoppningsvis fritids i några timmar. Då måste vi hinna nyårshandla och städa, och har vi riktig tur så blir det fritids även på fredag. Och kanske, kanske (om man vågar hoppas) en övernattning hos fina assistent Maria på lördag. Men en dag i taget.

 
Ni får ha en fortsatt skön helg!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Annelie L sa...

Önskar er en fortsatt fin dag och hoppas Sandra orkar med fritids och övernattning.
Kramar om er alla.

Photo by Maria sa...

God fortsättning till er alla.. Hoppas Sandra orkar så ni kan få lite paus och Sandra lite annat kul hos Maria =)

Kram Mia

Bellan sa...

Vad skönt att dagarna har gått så pass bra utan större utbrott, även om det är ett passande för er!

Nu hoppas vi på att det blir både fritids och Maria de närmaste dygnen så ni får lite välbehövlig egentid.

Kram på dig finaste ♥
//Bellan