lördag 22 december 2012

Känns bra :)

Igår hade ju Sandra besök av en tjej som vi hoppas ska bli hennes assistent framöver. Det känns så himla bra och nu väntar vi väl mest på att det praktiska ska lösa sig. Först och främst att assistanstimmarna räknas igenom rätt och att ansökan går igenom. I allra bästa fall blir det klart i vår nån gång. Sen har många frågetecken och orostankar hamnat på rätt plats i virrvarret jag har i huvet för tillfället :)

 
Sandra och assistenten (som jag inte har frågat om jag kan skriva namn på så ni får stå ut med att jag skriver assistenten så länge) gillade varandra, iaf så här långt. Tyvärr kunde jag inte bjuda på varken lunch eller fika, för det hade inte Sandra fixat, men jag är glad att både jag och assistenten kunde vara med Sandra samtidigt utan att hon blev orolig.

Vi pusslade och småpratade lite och Sandra var lugn, lite fundersam och tillfreds. Hon frågade assistenten varför hon inte hade nån klocka… Det är lixom det första Sandra kollar när hon träffar nån, och allra helst vill hon låna den om det finns nån :)

Men hon nöjer sig också om man säger att man inte har nån eller att hon inte får låna den, bara man är tydlig och håller sig till vad man har sagt. Det där med klockan är ju en hel egen historia och vill ni läsa om det så klicka HÄR så kommer ni till ett gammalt inlägg.

Resten av dagen fick bli lugn. Sandra hade väl lite intryck att smälta så vi ville inte fylla på med nåt mer, även om hon verkade okay och ganska pigg. Och tur var väl det, för sen kom tröttheten ikapp med lite mindre låsningar och utbrott under kvällen, och en rejäl låsning med tårar och nära utbrott när det var sovtid.

Natten har varit lugn och nu kan damen vakna närsomhelst, för klockan har passerat tiden då hon brukar vakna för länge sen, men med tanke på igår kväll så gör det inget med en rejäl sovmorgon om idag ska bli trevlig.

Vi hade först tänkt att Sandra skulle få slå in Görans och mina julklappar, men vi ändrade i planeringen efter tårarna igår, och är glada om hon orkar göra sillsallad. Skära i småbitar är hon duktig på, så det är en ganska bra sysselsättning även om hon är trött.

 
Ha det fint!

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Maritha sa...

Vad bra att ni kunde sitta med Sandra tillsammans :o)
Nu hålls tummarna att resten av pusslet lägger sig rätt!

Ha en fin lördag med sillsalladen <3

Kram Maritha

Annika N sa...

Hoppas allt löser sig med allt. Så bra att de funkade ihop. Ha en lugn och fin dag.

önskar er en riktigt fin Sandra Jul !!! Många kramar Annika

Bellan sa...

Vad härligt att assistenten och Sandra verkar komma bra överens! Hoppas att allt planerat går i lås för er och att du slipper oroa dig.

Jag hoppas också att du orkar ända tills du får vila dig igen, för det är säkert svårt att få till den där behövliga vilan så länge ni inte är lediga.

Styrkekramar till dig ♥
//Bellan