måndag 8 februari 2010

Helg!

Hm.. Jag har kanske inte tappat läsare, för räknaren tycktes ha frusit fast lite igår. Den stod på samma, trots att jag fick kommentarer, nämligen. Det var ju strul med den en gång förut också, då den plötsligt nollställde sig. Men då bytte jag och sen dess verkar det ha funkat. Ja, tills nu då… Nåja, det rättar kanske till sig så småningom. Hoppas det, för det är lixom lite skoj att se om nån har kikat in här… Ja, annars får helt enkelt ALLA kommentera, så jag har koll ändå! ;)

Nu är helgen slut och idag är det korttids så nu får vi lite ledigt ett par dar. Eller, Göran ska ju iväg å jobba imorrn, men idag är vi lediga iaf.

Igår var en lugn dag och Sandra verkar må bra igen. Ja, rätt så bra iaf, på väg åt rätt håll, om jag säger så. Det behövs ju inte mycket för att det ska spåra ur… Ja, som när Göran råkade gå på toa, t.ex. Sandra blev orolig direkt, för jag hade sagt att hon skulle gå på toa sen, när timstocken pep. Sen att det var många prickar (=minuter) kvar innan den skulle pipa, och att Göran hann både gå på toa och försvinna ut innan dess, det spelar liksom ingen roll när man inte förstår tiden.

Det blev lite skrik och ”Dumma mamma” ett tag, och jag kan inte låta bli att bli lite glad när hon säger ”Dumma mamma” för det är ju sånt barn säger ibland, och jag blir ju glad när Sandra säger sånt som barn säger, lixom… (Fast jag visar det ju inte för Sandra, förstås. Mammor ska väl inte direkt bli glada när barn säger så, antar jag…)

Sen blev hon lite arg på sig själv, för att det låste sig, och jag hade bara hålla mig undan tills det gick över. Plötsligt säger hon ”Det här går inte, jag vill flytta till ett annat hem” Jag kan ju bara le åt det… Att hon kan komma på att säga nåt sånt är stort! :) Då struntar jag i om man som förälder ska bli glad eller inte, jag blir glad ändå!

Men det löste sig iaf tillslut och dom kom ut och kunde leka i snön ett tag på fm medan jag gick iväg och köpte ett grattiskort. Jag köpte ju ett par häromdagen, som jag glömde i kassan, och nu skulle ju ett av dom användas, så det var bara att knata iväg å skaffa nytt.

Sen kom jag på att jag skulle ha en lott också, så jag gick in i tobaksaffären igen, för att köpa det. Då sitter människan i telefonen! Ja, det är väl inget med det, men hon slutar inte prata när hon får en kund och då bidde Nina irriterad! Det lät som hon pratade med en vän och jag väntade ett tag för jag tänkte att hon nog snart skulle säga ”ett ögonblick” till telefonluren och ge mig lite uppmärksamhet istället. Men… Nä!... Så säger hon i telefonen att det är dålig fart på kunderna!

Mehh!

Så, sorry, Richard, det skulle ha legat en lott i kuvertet också… Men det var nog ändå bara en nitlott och inget att ha! :)


Ha det toppen och var rädda om er!

7 kommentarer:

Maritha sa...

Hur kunde du hålla tyst!!!!! Jag blir så f-bannad när de är så nonchalanta mot oss kunder och tyvärr är vi för snälla och säger inget.

Ja lilla Sandra som gör dig glad, vad härligt!

Ha nu en skön ledighet och jag blir inte ledsen när du inte är här med mig på morron utan sover och har det gott!

Kram Maritha

Annelie sa...

Åååå.. jag skulle oxå ha blivit jäkligt irriterad o inte hållt tyst.
Hatar sånt där.
Liksom när jag körde buss och folk klev på bussen, skulle betala och pratade hela tiden i telefonen,,, gjorde mig oxå irriterad.
Måååånga som inte "ser" oss busschaufförer.. vi bara "finns där".
Ja, nu äré ju snart 4 år sedan jag slutade med det jobbet, så det behöver jag ju inte reta mig på i alla fall.. *L*

Sandra, är hon på kortis varje vecka..??
Roligt för henne och kanske "gött" för er den stunden.. eller..??!!

Jag förstår du blir lite full i skratt när hon säger som hon gjorde.. :o)

ha nu en underbar fortsättning på dagen.. // Kram, Kram Annelie

Tanja, 30+ sa...

Ja, du... kan UNDRA varför det inte är nån "fart" på kunderna...??????? GRRR..

Haha... Låter som ni har en riktig tonårstjej där hemma som tycker mamma är dum, o vill flytta hemifrån.. ;-) hihi.. Hon e för härlig, Sandra!

Hoppas du får en fiin vecka!
Kramen

Anonym sa...

Jag läser din blogg nästan varje dag nu. Jag har följt från MåBra. Jag tycker att du och din man gör ett beundransvärt arbete, och jag gläds så åt varje framsteg. Det verkar som om Sandra har blivit stabilare sen jag började läsa dina bloggar för ett par år sedan?
Kramar Annika

Mona sa...

Han blir glad iaf, bara för att du tänker på honom. Men jag kan kasta en snöboll på honom från dej om du vill :))
O så härlig hon är Sandra, o det är härligt att du kan se det bra, roliga och spontana i det hon säger. KRAMAR

Photo by Maria sa...

Åhhh, det där har jag med varit med om, en kassörska som suttit i tele med vad det låter som en vän.. Man kan bli förbannad för mindre.. Nonchalant..

Ha nu en bra måndag..

Kram Mia

Okki sa...

Min räknare la oxå av i helgen, men nu verkar den funka igen.

Men visst är det härligt med "ungdomarnas" kommentarer.
Hos oss är det mest:
-Varför ska XX komma hit?
Inte så populärt med besök nu för tiden.
Kram Okki