onsdag 8 januari 2014

Utvilad

I måndags eftermiddag fick jag rapport om att läget var lugnt än så länge. Och gissa om det var skönt att veta! J Då slappnade vi av och njöt ledigt med varsitt glas vin och sen blev jag så trött att jag la mig före halv nio!


Fast inte somnade jag inte. För jag började tänka på att Sandra nog kanske inte blir dålig och att våra roligare planer nog blir av, trots allt. Så jag låg och var glad och längtade efter vänner jag ska träffa snart och då fick jag nog energi istället och kunde förstås inte sova ;)

Nåja, det har iaf varit superskönt med en ledig ledighet, det behövde vi. Det blev massa njuta, Spotify och bara-vara, lite prommis och t.o.m. lite fotande. Duscha när jag ville, gå på toa när jag behövde, äta när jag var hungrig och vila huvudet. Kunna men inte behöva, och göra som man vill när man vill och om man vill. Så gott!


När vi sen under gårdagen fick veta att läget fortfarande var lugnt så passade vi på att åka och handla lite av sånt som håller sig, så vi inte har så mycket att handla på fredag. Det underlättar och man vet ju aldrig hur länge Sandra orkar och vad som händer. Men en dag i taget.

Snart kommer damen hem med Jane, och det ska bli intressant att se hur orken är efter första korttids sen före jul. Vi har inga stora planer för dagen, utan vi får nog ta det lite lugnt. Sandra brukar vilja att hon och Jane klipper i tidningar tillsammans när hon är för trött för att göra nåt annat, så det är nog det som gäller, gissar jag.


Jag önskar er en fin dag!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Vad glad jag blir av att läsa att det fortfarande är lugnt! Det bådar ju gott :) Hoppas Sandra är pigg även när hon kommer hem idag!

Kraaaaaaaaaaam <3
//Bellan