fredag 17 januari 2014

Ensam en stund

Det blir inte så mycket tid över att blogga på nu när Göran är bortrest. Visserligen har Jane hand om Sandra på dagarna, men då måste jag passa på att hinna förbereda så allt ska flyta så bra det går sen när jag tar över och är själv med ansvaret.


Igår var vi hos tandläkaren med Sandra och Jane följde med för att se hur det fungerar. Sandra är så otroligt duktig hos tandläkaren och klarar att få tänderna putsade och lackade utan några större problem.

Behövs det större åtgärder, som röntgen, så måste hon till specialisttandvården, och får hon hål så behöver hon sövas. Men enklare saker funkar jättebra med vår superduktiga tandhygienist.

Idag är Sandra hos Jane och det innebär lite mer egentid för mig. Måstena är i stort sett klara så nu tänker jag bara njuta av ensamheten så länge den varar. På söndag kommer Jane hit en stund så jag kan packa korttidsväskan och fixa lite sånt som är svårt att hinna annars.


Sandra har haft ett par bra dagar så här långt och hon är pigg och glad vilket gör det hela väldigt mycket enklare. Men visst är det intensivt och det vill till att man har flyt i allt som ska göras för att det ska funka bra.

Så bloggandet prioriteras förstås inte nu när jag har viktigare måsten att hinna, men nu har ni fått en lägesrapport iaf och jag återkommer ju när det är lite lugnare här. Göran kommer hem på måndag kväll och sen finns det mer tid över för annat än det viktigaste igen.

Jag avslutar med ett par foton från vår superhärliga träff vi hade i början av veckan och en länk till Bellan HÄR där ni kan läsa mer om den.

Vi försöker lista ut spelreglerna, det slutar med att vi hittar på egna


Det här fina halsbadet fick jag bl.a. :)

Tack till hela härliga gänget, även om det var flera av oss som inte kunde vara med den här gången. Det är ju extra svårt på vardagar för dom flesta, men vi lär ju smida nya planer på fler träffar framöver.

En härlig bukett med vår från tjejerna

Jag återkommer när jag har tid. Ha det gott!

.

2 kommentarer:

Tina sa...

Tack för vi fick komma ! Ler fortfarande av alla härliga stunder <3 och det bästa är att vi kommer ses igen ! Kramar

Anonym sa...

Härligt med lite ledighet före de här dagarna när du är ensam hemma.
Kan berätta om specialisttandvården min dotter går hos,de använder bildstöd och det fungerar superbra.Hon fick komma dit via remiss mest tack vare att jag fick veta att det fanns,träffade en barntandläkare inom autismföreningen som jobbade där.Så nu har hon schemaböcker och som vuxen har hon "tandvård inom högkostnadsskyddet" och går 2 ggr/år till hygienist och c:a vartannat år till tandläkare.Inga hål hittills det är jag glad för!Hon längtar till att gå dit - det är bilder,väntrum (man går direkt in och inte så många personer),det är ingen tidspress och från start fick hon gå dit massor av gånger för att träna sig på att göra det.Hon får belöningar fast hon är vuxen och det är viktigt och ingår i det hela,det hade aldrig varit möjligt inom den vanliga tandvården.
Ha det gott!
Annette