onsdag 29 januari 2014

Lite stiltje

Vi har haft en skön ledighet med en massa ”Bara-Vara” och en del nytta gjord. Idag hämtar Göran Sandra på korttids nu på morgonen, och sen är hon ledig resten av veckan. Det blir nog bra J


På fredag är det möte på korttids och efter det hoppas vi att det snart blir ordning på den dagliga verksamheten och schemarutinerna för Sandras del. Så småningom ska vi väl komma ikapp med allt och få regelbundna ledigheter igen.

Det har gått väldigt bra efter omständigheterna, och vi har ju hjälpts åt så gott vi har kunnat för att alla ska orka och må bra längs vägen. Men dom fasta rutinerna är ändå bäst för alla.

Det har just inte hänt så mycket mer här. Idag åker Göran och jobbar så snart han har hämtat hem Sandra och vad vi hittar på får hennes ork och humör avgöra.


I övrigt ligger det mesta lite på is för tillfället, men rätt vad det är så händer det nya grejor. Det är ju DV som vi ska få att fungera i första hand, och sen har jag en hel del info insamlat vad det gäller boendekooperativ, och en beställd bok att invänta och gå igenom. Så väntar jag ju på beslutet från kommunen innan jag vet hur fortsättningen blir.

Jag önskar er en fin dag!

.

1 kommentar:

Bellan sa...

Oj, har ni ingen avlastning/"DV" alls resten av veckan? Hoppas det flyter på bra så ni har lite ork över när veckan är slut.

Kram på dig fina ♥
//Bellan