måndag 27 januari 2014

Söker och letar


Först och främst – Tack för länken ”Anonym” J

Jag har ju inte gett upp, även om jag känner mig helt lost i en ny värld. Det är massa saker som jag inte har en aning om, men jag kör på så länge det ger resultat. Sandra ska ju inte behöva lida för att hon har en korkad morsa, tänker jag, utan jag får ju ta reda på desto mer då.

Så där är jag nu. Jag samlar fakta, material och kunskap. Letar länkar och mailadresser och frågar alla jag kommer över om olika råd. Sen får vi se vart det slutar och vad det blir. Det är ju bättre att göra nåt än att inte göra nåt ;)


Jag höll på med det här varje ledig stund igår så jag hann inte få ihop nåt inlägg, men allt är iaf bra här och Sandra ska till Jane idag, och vidare till korttids i eftermiddag. Om hon orkar och mår okay så är vi lediga till onsdag em.

Eller, Göran ska jobba på annat håll några dagar, men jag är ledig iaf. Jag återkommer så snart jag har nåt att komma med. Ha det toppen så länge!

.

2 kommentarer:

Tina sa...

Hoppas Sandra orkar så du kan samla ork bland alla ide´er ! Och du är inte korkad !! En av dom klokare faktiskt <3 Kramar

Ulrika sa...

Har du kikat på Solhagagruppen? Kanske inte finns in närheten av där ni bor, men det är ju ett företag som erbjuder helhetslösning iaf. Har ingen erfarenhet , men vet att de finns... http://solhagagruppen.se/bergshyddan