torsdag 2 januari 2014

Håller andan lite till

Igår var en trött dag, men det hade vi ju räknat med. Vi är trots allt ganska vana att hantera såna dagar, och utan några onödiga krav på livet så gick det bra hela dagen, utan några utbrott. Film eller pussel är ju vad dagarna har bestått av den senaste tiden, och det var inga undantag igår.


Men när det var dags att borsta tänderna hände nåt. Det var väldigt likt det som Sandra har drabbats av ett par gånger tidigare, senast förra våren, och som dom tror beror på virus i balansnerven. Fast det stämmer inte med det jag har läst mig till själv, så jag vet inte riktigt. Men hon är iaf ordentligt utredd och dom hittar inga andra fel. Efter ett par veckor har det gått över av sig själv, även om det är otäckt medan det pågår.

Vi borstar ju tänderna på Sandra, eftersom hon inte klarar att göra det ordentligt själv, men efteråt får hon alltid borsta lite själv också. Igår när jag hjälpte henne så hittade hon inte sin egen mun… Sen dreglade hon och verkade inte ha någon känsel runt munnen och ner på halsen.


Hon blev förstås rädd och det tog en bra stund innan hon blev lugn igen. Om det nu visar sig vara samma som hon har haft förut så kommer det till och från. Ibland kan hon inte styra nånting och går in i väggarna, och ibland märks det inte alls. Så, vi vet inte om det är så nu, eller om hon bara reagerar med att bli förvirrad för att hon är jättetrött efter alla helger. Vad vet jag, det kanske kan bli en blockering när intrycken inte får plats längre… Vi hoppas på trött.

Idag hade vi planerat att Sandra skulle vara hemma hos Jane, och det har hon längtat jättemycket efter, men när hon var nattad igår så bestämde vi att Jane får komma hit istället. Så nån rast blir det inte den här gången heller, men de finns inte så mycket att välja på. Sandra måste ju gå först och vi är glada att vi har Jane som kan komma hit iaf, även om det inte innebär så mycket vila för vår del.


Ja hörreni, vi får väl se vart det här slutar men ni får gärna hålla en tumme på att Sandra bara behöver vila upp sig ordentligt. En dag i taget.

Må gott!

.

1 kommentar:

Tina sa...

Håller tummarna hårt....Att det är trötthet och inget annat denna gång som stökar till det för er. Kramar om <3