söndag 26 januari 2014

En helt vanlig lördag


Jag börjar med att tacka ”Anonym” för kommentaren som jag klistrar in här:

”Jag arbetar på ett boende som snart ska bli ett Lss boende. En ung vuxen tjej med autism bor där. Hon har en egen lägenhet med ytterdörr som inte gränsar till de andra boende. Hon har en egen trädgårdshörna. Om dagarna har hon aktiviteter i sin lägenhet samt på ett annat ställe där det inte finns andra människor. Hon har dubbelassistans hela vakna tiden.”

Det låter väldigt intressant, tycker jag och jag skulle vilja veta mer. Om du vill så får du gärna skriva en kommentar med din mailadress här. Den kommentaren publicerar jag förstås inte, men jag skulle vilja komma i kontakt med dig.


Jag har en dröm om att starta en anpassad verksamhet och jag vet att den skulle bli bra och behövas. Jag har massor med idéer, men varken förmögenhet eller kunskap. Så världens bästa projekt kommer nog tyvärr att förbli en dröm.

I övrigt var gårdagen som vilken lördag som helst. Sandra mådde bra och vi tog det lugnt. Inga oförutsedda händelser inträffade och godis och chipsrutiner på sina fasta tider.

Idag blir det ännu en lugn dag, och jag ska packa korttidsväskan. Vi får väl se om Sandras ork kräver lite mer sysselsättning så det inte blir alltför tråkigt, men damen längtar mest till imorgon då hon ska till Jane först och sen till korttids. Jag längtar nog dit jag med, och lite ledigt J


Jag passar på att tipsa er om att gå in och gilla Neurobloggarna på Facebook. Där hittar ni många intressanta inlägg från olika bloggare och med olika temaveckor. Just nu är det tema ”Att vara förälder med diagnos” Vill man bidra med ett temainlägg så går det bra att skicka en länk till oss på sidan. Man kan också gästblogga hos mig, då skriver man sin mailadress i en kommentar (som inte publiceras) så hör jag av mig. Det går bra att vara anonym om man vill. Välkomna!

Ha det så bra!

.

Inga kommentarer: