måndag 6 maj 2013

TACK!


Ja, tack till alla underbara tjejer jag har träffat i helgen, och extra stort tack till den tjej som såg till att det blev av och allt jobb som ligger bakom! Jag är bara full av energi och glädje, men jättetrött. Så jag har inte orkat redigera bilder och få ihop nåt inlägg förrän nu, men den som väntar på nåt gott… ;)


Det är helt fantastiskt att vi tillslut blev sju goa tjejer som lyckades ordna med allt praktiskt för att bli lediga en helg, för alla har vi jättesvårt att komma ifrån vardagens alla måsten. En go tjej var tyvärr tvungen att avboka i sista stund, men var med oss i tankarna. Alla törstar vi efter det sociala livet utanför alla rutiner och bara få vara viktiga själva för en stund, utan hänsyn till allt runtomkring.

Att släppa alla krav och tider och bara få vara egna individer, dela det vi har gemensamt, skratta, prata, skratta, gråta, skratta, njuta, skratta… En helt fantastisk helg med ganska nyfunna vänner ändå, men som man tycker att man har känt hela livet och kan dela allt med och bara slappna av och ha roligt vad som än händer.


Det är nåt magiskt med det.

Att det dessutom var vackert gjorde ju inte ont…


När det var dags att säga hejdå undrade alla vart helgen tog vägen och vi var rörande överens om att vi måste ses snart igen. Trots att vi bor väldigt utspritt och har svårt att lämna hemmet så kommer vi snart ses igen!

Göran och Sandra kom och hämtade mig vid hamnen och Sandra fick träffa två av tjejerna, det pratade hon om hela kvällen sen.


Damen hade haft en vakennatt så Göran var ganska trött och somnade direkt när vi kom hem. Jag var också trött och slumrade en stund jag med när Göran kom upp, så packning och dusch fick vackert vänta till idag.

Sandra har åkt iväg till skolan och ska rida idag. Jag hoppas att hon orkar med korttids sen, för det behöver vi nog. Men damen var rätt trött på morgonen så vi får väl se. Vi är ju hemma iaf.

Jag ska strax iväg och få naglarna fixade och Göran tar veckohandlingen, det är en bra fördelning tycker jag ;) Sen är vi lediga till onsdag och det kommer nog mest bli slappa och vila, gissar jag.


Ha det gott alla som kikar in här! (Ex animoMamma Z och Bellan med helgen ur deras synvinkel)

♥ Kram ♥

3 kommentarer:

Tina sa...

Tack själv för att du kom ! Tack Göran för att du gjorde det möjligt trots helg och många timmar ! Och visst ger det mer begär ! Vi ses <3 kramar

Gunnel sa...

Det låter som en väldigt trevlig helg. Kram

Bellan sa...

Instämmer helt i det du skriver om helgen! En helt fantastisk helg tillsammans!

Vilket jättejobb Göran har gjort! Stor eloge till honom som släppte iväg dig på roligheter när han fick jobba hårt i stället!

Kul att få träffa Sandra igen.
Hmmm, jag skämdes över att inte orka duscha igår kväll, men ser att jag inte var ensam om att ha tappat orken totalt ;)

Saknarkramen kommer från mig här ikväll ♥
//Bellan