tisdag 21 maj 2013

Invänjningar och ledigheter


Igår började med lite små utbrott och gnäll, det var en trött tjej jag skickade iväg till skola och korttids och kände mig väl inte som världens bästa morsa, precis. Hon kanske behövde lite ledigt, eller så var det just skola och korttids hon behövde? Hursomhelst så behövde jag det!

Och än har dom inte ringt så det gick nog bättre när hon väl kom iväg. Invänjning både igår och idag så det kändes ju rätt viktigt också. Sen är det bara en invänjningdag kvar innan sommaren, nämligen. Nästa termin ska vi köra på ordentligt, är det tänkt, och det känns otroligt bra alltihop.


Det ska bli spännande att se om Sandra börjar prata om den nya assistenten snart, för än så länge har hon inte sagt nåt. Eftersom vi inte kan berätta om förändringarna än så vet inte Sandra nånting om Jane mer än att hon är en ”fröken i skolan”

Jane har ju inte tagit över nåt större ansvar för Sandra än, så jag tror att Sandra kommer börja prata mer om henne när hon kommer upp på schemat, efter sommarlovet nån gång. Vi har ju inte planerat så långt än, utan det är Sandra som bestämmer takten. Ett möte är inbokat innan skolavslutningen där vi kan gå vidare lite i planerna, beroende på hur långt dom har kommit dom här dagarna med att lära känna varandra lite.

Under förmiddagen igår kom vi ifatt lite med sånt vi måste passa på att göra när inte Sandra är hemma. Veckohandling, bäddning, tvätt, dammsugning, lite syjobb och så fylldes poolen.


Fast den blev inte klar förrän till kvällen, det tar sin tid att fylla den, men nu är det gjort och väntar bara på solvärme. Vi hoppas att det går tillräckligt fort för att inte bli en jobbig väntan för Sandra, men det brukar gå ganska bra om hon bara får klart för sig att det är för kallt ett tag.

Senare grillade vi och njöt av ledigheten och inga fler måsten.

Gott grilltillbehör: En skiva lök, en skiva äpple, linda bacon runt
och släng på grillen. Mums!

Idag vet jag inte vad vi hittar på, men blir vädret som utlovat så blir det iaf ingen cykeltur. Shopping lär det inte heller bli nåt mer på den här lönen så det blir nog en dag med småpyssel här hemma. Göran fixade lite förvaring igår och jag har en hel del att sortera och förvara, utifall dagen skulle bli långtråkig ;)


Ha det fint, ni som kikar in här!

♥ Kram ♥

Inga kommentarer: