lördag 25 maj 2013

Räknar dagar


En glad tjej kom hem efter skolan igår, även om hon var lite trött. Genast började hon räkna dagarna till måndag och skoldag igen. Hon längtar jättemycket till ridningen, och vi hoppas att den blir av.

Läraren som ska åka med Sandra är nämligen sjuk, men vi skickar krya-på-hälsningar och håller tummarna. Sandra vet inget annat än ridning ännu, för det är bara onödigt att oroa innan vi vet hur det blir. Vi får besked imorgon, så till dess står det ridning på måndags-schemat, helt enkelt.

Efter att ha räknat dagarna fram till måndag typ hela fredagskvällen så svarade jag tillslut att vi tänker på en dag i taget och idag är det fredag (ja, för det var det ju igår) Så i morse var det första Sandra sa att det är lördag och hon tänker på det först. Haha, ja det går in ibland, det man försöker förmedla.

Eftermiddagen och kvällen igår gick dock bra, utan missöden eller låsningar. Men när det var dags att sova kom minnena från den klämda tummen kvällen innan ifatt, med lite oro som följd. Och när det väl börjas på kvällarna så är tröttheten för stor för att få stopp på spiralen, vilket ledde till ”nästan utbrott” och en hel del gnäll om både lördag, godis, måndag, skola och ridning. Men det gick iaf bra tillslut och natten blev lugn.

En favvo-sysselsättning - Blåsa såpbubblor på pappa Göran ;)

På förmiddagen gick Göran ut en stund med Sandra medan jag fixade maten, och nu har damen gått in i sitt rum, så jag tänkte försöka hinna klart det här inlägget medan hon är nöjd med sitt lego. Man får passa på ;) Fast jag hör henne hela tiden i ”änglavakten” så jag snabbt kan vara på plats när det behövs. Snart måste jag gå dit och erbjuda henne vatten och sen gissar jag att det är slut på rasten...

Det är inte så mycket kvar av dagen, trots att klockan inte är så mycket än, men vi har mellis, toa- och badrutiner, chipsmys och tv kvar att hinna innan det blir nattningsprocedurer. Mer hinns inte om det ska hållas på en lagom nivå för Sandras ork.


Pernilla undrar om inte Sandra hade slutat med sin medicin. Jo, den enda medicin hon fortfarande behöver är Movicol (som jag nämnde i gårdagens inlägg) Bekymren var lite större förut, då det krävdes mer åtgärder…


Jag önskar er alla en fin helg!
♥ Kram ♥

Inga kommentarer: