lördag 26 januari 2013

Vilar


Vi försöker mest återhämta oss efter semestern, men har ju så klart haft lite ”måsten” att klara av också. Nu är det iaf lite ordning bland det mest akuta och helgen kommer fortsätta i samma stil. Vila inför skola och korttids på måndag.

Igår gick det bra även om vi märkte av tröttheten lite till mans. Det blev ju inte direkt nån sovmorgon heller, trots sena natten innan vi somnade. Då är det ju bra att vi har några dagar på oss innan det är vardag på riktigt.


Sandra har längtat till skolan länge nu, det blev ett långt jullov för henne. Sista skoldagen var den 20 december, så hon har haft nära till tårarna när hon har pratat om taxi-chauffören och lärarna, och när vi väntade på taxin i Marbella i torsdags ville hon att hennes chaufför skulle komma :)

Vi ska hämta Sune när det är korttids, så det vill till att ”lilla damen” hinner pigga på sig så hon kommer iväg som planerat efter helgen. Sen är det lite möten att klara av innan ledigheten är slut. Göran har nåt jobb att hinna med på nåt sätt också, det är fasligt vad allt kommer på samma vecka ibland. Fast det är väl inte så konstigt nu när det liksom var länge sen vi hade ledigt. Då samlar ju ”måstena” gärna ihop sig…


Före sextiden igår kväll märktes det att skörheten började bli lite för jobbig för att våga vänta längre med nattningsprocedurerna. Om Sandra hinner bli för trött innan kvällsrutinerna är avklarade så blir det utbrott av alltihop. Ja, det blev det ju ändå igår, trots att vi avbröt kvällen ett par timmar tidigare än vanligt. Det var Görans tur att ta kvällen men vi fick hjälpas åt. Skönt att vi är två vid såna tillfällen.

Somnar gör i regel inte Sandra förrän runt 23-tiden, på vanliga dagar när hon inte är väldigt trött då, förstås. Men hon måste bli klar för natten före 20.00 annars är det liksom lite kört på ytterligare några timmar. Det funkar oftast väldigt bra och nu är det ju inte så konstigt att tröttheten hinner före rutinerna. Det är bara att försöka skala av och ta sig igenom.


Igår var det tyst från Sandras rum vid åttatiden, och hon sover än. Skönt att hon kan sova ikapp sig nuförtiden. Jag ska väl packa korttidsväskan under dagen, så den är klar till på måndag. Nåt annat överhängande är det inte att göra så förutom alla vanliga rutiner kommer dagen säkert att bli lugn.

Må så gott!


♥ Kram ♥

1 kommentar:

Bellan sa...

Skönt för er att vara hemma igen, trots allt. Men det tar säkert ett tag innan vardagsrutinerna flyter på som de brukar igen. Hoppas det går fortare än ni anar.

Kramar om er alla och önskar er en trevlig och lugn helg ♥
//Bellan