onsdag 2 januari 2013

Segt

Den här veckan har ju Neurobloggarna tema om relationer. Jag rekommenderar er att gå in och gilla sidan på Facebook så ni kan följa dom olika inläggen. Det dyker upp en hel del läsvärt där från olika synvinklar. Mitt nästa tema-inlägg kommer troligtvis senare idag, men här är först ett vanligt inlägg.

 
Igår var det verkligen ”dagen efter” för oss. Fast vi inte hade festat nåt under nyårsafton så mådde vi nog ungefär lika som dom som hade varit på fest ;) Vi var riktigt trötta, allihop. Sandra fick vara ifred så mycket det gick, och nattades så tidigt vi kunde utan att rubba för mycket på rutinerna. Så trots skörheten så gick det ganska bra ändå.

Jag mådde ju risigt redan på nyårsafton, och inte var det bättre igår. Knaprade både Alvedon och Eeze utan någon framgång och längtade mest till idag och kommande ledighet. Vi gör iaf ett försök med korttids, och dom är ju jätteduktiga på att anpassa kraven efter Sandras ork, så det går nog inte mer nöd på henne där än hemma.

Det finns en del att passa på med nu när det var änge sen vi var lediga, men jag tror faktiskt att jag struntar i symaskinen, dammsugaren och nya schemabilder. Jag tror det får bli slappa, kaffe och Spotify istället. Göran ska jobba och jag tänker njuta av att bara ha mig själv att ta hänsyn till. Skönt ibland, som omväxling.

 
Anonym undrar om vi måste väcka Sandra inför 12-slaget. Ja, det måste vi, om hon somnar. För hon har väntat på fyrverkerierna hela december, mer eller mindre, och på nyårsafton är det fyrverkerierna som är själva grejen med hela dagen. För henne är nyårsafton = titta på fyrverkerier mitt i natten.

Nu brukar hon inte somna, anledningen till att hon gjorde det var att jag nästan sövde henne i mitt knä genom att smeka hennes arm så hon kom till ro ordentligt. Och det gjorde jag för att det hade blivit två jättejobbiga timmar annars, då hon bara satt och grät av trötthet. Dock somnade hon inte förrän vid elva.

I sin säng hade hon aldrig somnat, så därför fick hon vara uppe med oss i soffan. Vi hade aldrig orkat bära upp henne till sängen och hon hade vaknat om jag hade rest mig, eftersom hon låg på hela mig och hela min underkropp nog också sov av tyngden ;)

 
Må så gott, alla som kikar in här!

♥ Kram ♥

2 kommentarer:

jeannette sa...

Hej fina du
Jag festade inte häller på nyår men kände mig typ halv död igår. låg och satt hela dagen i soffan. Snacka om att ha ont i ryggen efter det. Fick lägga mig på spikmattan. Jag vet inte om jag frågat men får jag lämna ut din bloggadress ?? Kramar ha en underbar vecka

Anonym sa...

a då förstår jag