tisdag 1 mars 2011

Lite måbra å massa nytta

Göran jobbade ju på förmiddagen igår, men sen var han ledig och ska vara det idag med. Vi käkade lite och sen tog vi en prommis, men den blev ganska kort för han hade ont i ryggen. Lite luft fick vi iaf, och det är ju alltid skönt :)

Och en del små ärenden blev gjorda på vägen, bl.a. köpte jag ett pris till tävlingen som ni väl inte har missat vid det här laget?!! Annars är det bara att klicka på tulpanerna i högermarginalen och skriv lite i det inlägget.

Jag köpte minsann ett armband också, till mig själv. Helt utan nån annan anledning än att jag bara ville ha det :)


Lite småpyssel har blivit gjort här hemma också, sånt som man har en förmåga att bara skjuta upp hela tiden. Ja, sen fick vi för oss att installera den nya scannern/skrivaren, men… alltså, varför är det så svårt att göra en handbok som är läsbar? Det är ju lixom en fördel om man inte redan måste kunna det där för att fatta vad det står! Vi gav upp!

Eller, iaf för igår. Jag har ju inte tålamod med sånt där men Göran brukar fixa det om han får hålla på ifred ett tag. Ja han får väl göra ett nytt försök en annan gång, när inte jag är hemma och lägger mig i hela tiden...


Lenaeff undrar varför jag klistrar in i HTML och det beror på att det av nån märklig anledning inte går att klistra in i redigeringsläge sen jag bytte dator. Det beror säkert på nåt som inte jag fattar…

Mib kom med förslaget att klippa ut bilden i HTML-format för att sen klistra in den där man vill ha den. Men när jag testade det förut så gick det inte att markera bilden i det formatet. Och om det skulle gå så är det ju svårt att se vart ena bilden slutar och nästa börjar… och vilka bilder det är… Eller så fattade jag inte riktigt hur du menade. Som sagt, jag är verkligen kass på det där.

Annika N, tack för förslaget om restaurangbesök! Tyvärr finns ingen restaurang här som lockar, bussarna går inte på kvällarna och bilen känns inte kul att ta. Men vi brukar passa på att äta ute när vi är iväg med husbilen istället :)

Idag ska vi handla, bara den vanliga trista, men nödvändiga mathandlingen, men ikväll tänkte vi äta gott och mysa lite extra här hemma när det nu inte blir något restaurangbesök.

Ha´re fint!

♥ Kram ♥

10 kommentarer:

Anonym sa...

Godmorgon sköna mö!
Ha ha ha, kan inte låta bli att skratta när jag hör att du inte kan låta bli att komma med glada tillrop för att hjälpa? Göran :-)
Då har jag ännu ett förslag, har du works i din dator? Ett förenklat wordprogram. Testa om det funkar med det, för det går påp min dator. Tjat, tjat, tjat!!

Hoppas att det blir en bra dag med god middag och lite mys på ledigheten!
Kram Lena

Annelie L sa...

Vilket fint armband du köpt dig, precis så ska det vara, att man köper sig något fint bara för att man vill....
Det ser inte ut som om Göran får hålla på att fixa själv, även om du håller dig ur vägen, Sune verkar vilja vara med och säga sitt han också, ser det ut som på bilden.
Hoppas ni får det mysigt under dagen och att ni tar han om varandra på bästa sett. Njut av att få vara ensamma tillsammans // Kram Annelie

Unknown sa...

*fniss* kunde se er framför mig med dig hängande över axeln och Görna blir mer och mer irriterad...
Ja så hade det sett ut hemma hos mig iallafall..hrm..tror jag. Har ju ingen andra hälft så.. ;)

Jag har så svårt att finna saker jag vill ha till mig själv. Sen är jag så himla snål också, ja till mig själv alltså...
Men det där armbandet var jättefint Nina!
Man ska ju unna sig nått, nångång! :)

Kramar om!!

Bellan sa...

Vad kul att bara köpa en liten grej för att man bara vill ha - kan vara det lilla som gör att man känner sig piggare och gladare.
Haha, bäst du håller dig undan när scannerna ska installeras. Jag tror nog Göran och Sune fixar det själva ;) Sune är så rolig ;)

Ha en jättemysig kväll, koppla av och ta hand om varann!
Kramisar till er!
//Bellan

agneta sa...

Jättefint halsband, förstår att du ville ha det! Att gå och småpyssla när man har tid för det, kan vara rogivande tycker jag. Ha en jätteskön dag på tu man hand och en riktigt mysig kväll hemma med god mat och trevligt sällskap! kramar om er <3

moniccas sa...

Ja du man blir på bättre humör när man köper något åt sig själv.Tror jag fick fnatt för ett par veckor sedan Skickade efter kläder .Typ Leggings och lite korta kjolar och ett par roliga överdelar.Ja inte vet jag om jag törs använda detta Men modet är ju så .Så jag kanske försvinner i mängden, kanske när det är avslutning på våran torsdagsdans Om jag vågar tuffa till mig då.Sambon får väl slag .
Hoppas ni tar vara på dagen och kvällen nu.Så ni får krafter till flera utmaningar .För så är det har jag förstått Kram Monica!

Maritha sa...

Man ska köpa sig lite grejer ibland bara för att man är värd det och det var du nu!

Hopopas ni får mysigt med lite gott ikväll!

Kram Maritha

Photo by Maria sa...

Nu vet ju jag att scannern fått ge sig och ni har övermannat den och fina bilder har jag sett på Fb :-)
Hoppas er kväll har varit allra finast..

Kram Mia

Patricia sa...

Vilken snyggt armband du köpte .. man måste ju inte alltid ha en anledning .. =D

Ja och scannern har ni ju fått ordning på .. kul att se lite gamla bilder på FB .. =)

Usch, jag skulle ha åkt o handlat sen i lördags men har inte kommit iväg än, men i morron måste jag om vi ska få något i magarna den närmaste framtiden .. =D

Kram kram
Patricia

Mib sa...

du gör en allt lite glad när man läser här... :-)
Jag tyckte det var lite kul det där att han gav upp när han inte fick hålls i fred.... jag känner liksom igen det där....

Jag vet faktiskt inte heller om du förstod hur jag menade men skitsamma för du har alldeles rätt i att det är jättesvårt att se var den ena bilden slutar och nästa börjar.... så några fler tips har jag inte tyvärr....

Kram på dej alla fall.