tisdag 28 december 2010

Vilken rikedom

Vi har så fina vänner och det fick vi verkligen känna nu när orken försvann. Både här och där har vi fått så fina hälsningar. Vi är inte ensamma, vi har vänner som kommer och finns för oss om vi behöver hjälp. Tack snälla rara ni som bryr er om oss! Ni är väldigt värdefulla, bara så ni vet. *kramar om er*

Orken börjar återvända så nu kan det bara bli bättre. Förkyld och hostig är jag, men piggare igen. Sandra hostar och är täppt, men även hon har piggat på sig ordentligt. Bara Göran är däckad fortfarande, men nu är jobbet klart så han kan koncentrera sig på att bli frisk istället.

Han är inte den som gnäller utan har jobbat med både värre värk och värre sjukor. Han hade influensan en gång, ja, då var vi också sjuka hela familjen samtidigt, men då hade vi Sandras farfar boende på övervåningen så vi fick hjälp med handling och matlagning och sånt. Den gången var Göran sängliggande i endast ett dygn, sen var han tvungen att jobba, trots 40 graders feber. Är man egenföretagare så är man och att jobba som golvläggare är ju inte det lättaste jobb heller.

Nu ska jag nog ta mig en bloggrunda, tror jag. Jodå, jag har allt kollat runt lite bland bloggarna jag brukar följa, men inte orkat kommentera så mycket. Jag är snart ikapp ska ni se :)

Jag önskar er alla ett riktigt gott slut på år 2010, det är ju bara tre dagar kvar på det här året, minsann. Vi går mot ljusare tider och, som en vän skrev på fb, om åtta veckor är det vårmånad! Härligt va?!!


Kram!

9 kommentarer:

agneta sa...

Vad härligt att höra att du är piggare och hoppas snart hela familjen är det! Du om någon, har många vänner som stöttar i motgång och gläds i medgång, så känn dig riktigt rik! *ler* Vill också önska er ett gott nytt slut på året och ett ännu bättre år 2011! Kramar i massor från en av de alla vännerna!<3

Patricia sa...

Det var ju för väl att du redan känner dig piggare, det underlättar ju så mycket. Hoppas Göran med piggnar på sig snart, och Sandra med så klart.. =)

Jisses, 8 veckor, ja det låter ju faktiskt inte så mycket, men som sagt, det blir ju ca 1 minut längre dagar per dag nu så det går åt rätt håll... =)

Nu har jag jobbat klart för den här veckan, men har att göra hemma, dax att städa och baka inför födelsedagen och nyårsfirandet och så har jag lovat att baka till Claras dop på söndag så det blir inte latedagar fast man är ledig .. ha ha.

Fortsätt krya på er!!!
Kram Patricia

Anonym sa...

Hej fina Nina!
Hoppas att det går bra idag trots att ni är hängiga och trötta. Önskar dig också en god fortsättning och ett fint avslut på det gamla året. Efter nyår kommer vardagen tillbaka igen, det ska bli så skönt!
Kramar om och ger mina kryapådig kramar till hela familjen//Lena

Annika N sa...

Skönt att du är piggare ! Kram Annika

Annelie L sa...

Kram till dig, jag är glad över att få ha en så fin vän som dig <3 Krya på dig nu och vila så mycket du kan, så att du får orken tillbaka. Kram

Maritha sa...

Vad skönt att veta att det finns vänner som kan hjälpa dig/er när ni behöver. Du är en sån fin vän trots att vi inte träffats, men den som väntar på något gott väntar alltid för länge.......eller hur det nu var!

God fortsättning och massa krya på kramar!

Maritha

Bellan sa...

Vad skönt att ni är på bättringsvägen. Förstår det där med egenföretagare... inte bara att sjukskriva sig inte... Hoppas Göran piggar på sig nu.
Ha det gott min vän!
Kram, kram!
//Bellan

Photo by Maria sa...

Skönt att ni börjar bli bättre nu och hoppas ni snart är helt friska..

Massor av kramar..
Mia

Britt-Marie sa...

Stackars er! Skickar en stor varm vinterkram genom cyberrymden och hoppas att ni alla snart är på benen igen. Massor av kramar!!