måndag 20 december 2010

Är det verkligen julvecka?

Igår var en ovanligt bra dag för att vara söndag och en helt fantastiskt bra dag för att vara i julveckan. Sandra funkade mestadels bra och var i det stora hela go och glad. Visst, några utbrott har det varit, men när resten funkar så liksom glömmer stormarna direkt när dom har blåst förbi.

Hon gjorde en smarrig kebabpizza…


…som vi mumsade i oss till lunch, och sen gick hon ut i snön med Göran och kastade lite snö medan Göran försökte skotta med sin jätteonda axel. Idag åker väl jag på skottningen, kan jag tro :)


Det var fasligt vad snön vräkte ner hela dan! Jackan som Sandra har på sig fick hon just ärva av Göran! Vart tog min lilla flicka vägen? Ja, förresten, tröjan hon har i köket här ovan, är också Görans…


Idag har vi korttids till onsdag, och Göran skulle ha jobbat egentligen, men han väntar på varor först, och dom har inte kommit. Och det gör ju inget, för det innebär ”Halv åtta hos oss del 2" och det får ni läsa mer om imorrn :)

Annelie undrar hur det går om chauffören är sjuk, eller ledig. Om vi har nån ersättare som det funkar bra med. Nej, vi har ingen ersättare, men vi har en mycket frisk chaufför som bara är ledig när Sandra inte behöver henne. Jo, så är det faktiskt! Jag tror hon bara har varit borta två dagar på alla år. Inte mycket mer iaf. En gång var hon på begravning och en gång var det nån utflykt. Och då rycker vi in, helt enkelt :)

Lenaeff undrar hur man orkar, men egentligen vet du ju svaret :) Du kämpar lika mycket du med, och man gör ju det. Det är ju våra goa ungar och vi står inte ut med att se dom fara illa. Håller med dig om att det är sorgligt att varje förälder måste gå igenom samma kamp!

På tal om det, ni som kikar in här… Vi blir så glada om ni vill hjälpa till att sprida information om autism, ADHD, Asperger syndrom och andra npf genom att lägga ut en länk till vår nya blogg lite härochvar. I era bloggar, på fb, till vänner, lärare, släktingar… Ju fler som får information om att dessa osynliga funktionshinder finns desto lättare kommer både de funktionshindrade och deras anhöriga att få det i sitt kämpande för ett värdigt liv. Tack!

För att komma till den nya bloggen så är det bara att klicka på hjärtat överst i min högermarginal. Och ju fler som hittar dit, desto bättre kommer den att bli för meningen är att vi ska ta emot tips, tankar, frågor och idéer så den är aktuell hela tiden.

Ha en skön, stressfri vecka!
Kram!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Godmorgon vännen!
Ja nog har det kommit smö allt. Jag höll inte på att få upp köksdörren idag på morgonen:-)
Så härligt att det fortfarande funkar så bra för Sandra trots att det bara är 4 dagar kvar till julafton! Det måste ju vara skönt.
Ibland går det verkligen alldeles för fort när barnen växer, man hänger liksom inte med riktigt. Ett, tu , tre och så har de växt om en utan att man hinner fatta vad som hänt!
Om du vill kan du få komma hit och fortsätta skotta snö när du är klar, jag har lite ont i ryggen efter allt skottande igår ;-)
Fint att du promotar vår sida så hårt...
Kramar om dig tjejen och hoppas att det blir en fin middag ikväll, det ser vi verkligen fram emot//Lena

Photo by Maria sa...

Ja vart tar tiden vägen?? Men som jag sagt innan så är det ju tur att det bara är barnen som blir äldre ;-)

Ha nu en bra måndag och hoppas snön tar slut snart så vi slipper skotta mer både du och jag..

Kram Mia

hönsmamman sa...

Hej Nina. Ska lägga in bloggen som tips på vårt forum där vi klasskamrater fortfarande håller till. Vi gick en 2 år lång utbildning om npf och tog examen i våras men vi håller fortfarande kontakt på facebook o tipsar varandra.

Maila din adress till familj.z@gmail.com så ska jag skicka din ängel =)

Bellan sa...

Visst går tiden fort och barnen växer om oss "små" mammor ;)
Ser att Sandra är duktig som vanligt, skottar snö och lagar mat. Du vet nog inte hur bra du har det, blir ju lite avis här!

Ha en fin dag och hoppas du får lite go mat av Göran sen!

Kram från Bellan!

Annika N sa...

Ja barnen växer fort man tycker det inte var länge sedan de var små. Ska bli kul att läsa om del 2 i Gustafssons "halv 8 hos mej" hoppas du får något riktigt smarrigt :-)

Må så gott !!! Kram Annika

Mib sa...

klart jag kommer att kolla den Nina! Det vet du! Kram.