torsdag 16 december 2010

Så var det med det


Vi fick en jättemysig Lucia med ”Halv åtta hos oss” del 1, scrolla ner till förra inlägget om ni vill läsa om det.

Senare på kvällen blev jag jättetrött, och det är så den brukar börja, den här konstiga sjukan. Men jag har ju varit och kollat upp mig, och läkaren har uteslutit alla fysiska orsaker, så då återstår ju bara total utmattning. Man kör på tills man stupar, helt enkelt. Det är ju lite svårt att göra så mycket åt den saken så länge Sandra bor hemma.

Nåja, idag kan jag iaf dricka kaffe, även om det är mest mjölk i muggen. Sköt att vara på benen igen för den där sjukan önskar man ingen.

Sandra kom hem igår, efter sin korttidsvistelse och utflykt i skolan. Ja, så julen på det då, som närmar sig och det märker hon ju förstås lite varstans. Så hon var jättetrött och bara skrek när hon hade kommit innanför dörren. Skulle inte ha mellis och skulle ingenting men skrek att hon orkar skolan. Det tyder ju mest på att det är just det hon inte orkar, så jag ringde och meddelade att hon fick ledigt idag.

Eftermiddagen och kvällen gick ändå hyfsat bra och Göran tog hand om damen och alla rutiner, så jag kunde vila. Jag var liksom lite matt efter sjukan, även om jag inte mådde illa längre och kunde börja äta lite.

Men Sandra fixar att Göran tar över även mina sysslor så det var inga problem. Hon kan tycka att det är lite kul med förändringar om det inte sker för ofta. Sen somnade hon ganska fort och det var ju skönt.

Idag ska Göran jobba och jag tänkte att Sandra och jag ska lägga in sill, beroende på hur humöret är när hon har vaknat och kommit igång här. Jag tänkte att vi kanske kan lägga in sill utan att behöva nämna att det är till julbordet. Fast jag misstänker att hon kan lista ut det ändå.

Det var allt för idag, mina vänner! Nu får ni läsa vidare om tävlingen i inlägget här under, så får vi se när Göran kan ta del 2. På måndag har vi korttids igen, om Sandra är frisk, men Göran har en hel del jobb nu innan jul så det är inte säkert att vi hinner mysa så mycket. Men det kommer, var så säkra, så lätt ska han inte slippa undan, särskilt som det var hans idé ;)

Ha en fin torsdag!
Kram!

8 kommentarer:

Mia sa...

Jag tror att det är "tröttsjukan" du har;-) Kanske Sandra smittat dig? Hoppas ni håller er friska och får en mysig dag nu.-) Kram Mia

Anonym sa...

Gomorgon saknade vän!
Jobbigt om det är för att du egentligen inte orkar som du blir sjuk. Det går ju inte att göra så mycket åt då. Hoppas att du får en bättre dag idag, och att Sandra mår lite bättre av att vara hemma. Det har ju gått så bra hittills, så jag önskar att det fungerar utan en alltför skör tjej.
Och nej, helt klart ska ju inte Göran slippa undan sin del av tävlingen *ler*
Kramar om dig massor och hoppas att ni tar er igenom dagen utan att den blir alltför tuff.
//Lena

Unknown sa...

God förmiddag!

Nej inte ska han slippa ifrån inte.
Det kommer att tjatas här inne i annat fall. ;)

Hoppas både du och Sandra känner er bättre idag, och får en fin sådan med "hemliga" jul smaskigheter!


Kramar om!

Maritha sa...

Hoppas ni får en lugn dag i famlijen och att du pggnar till ordentligt vännen!

Ser fram emot Görans bidrag, det blir svårt att klå dig :-))

Torsdags kramen Maritha

Bellan sa...

Vad skönt att du känner dig bättre, men det tar säkert ett par dar att komma ifatt sig, gissar jag.

Tur ändå att Sandra godkänner er båda annars skulle det ju vara svårt. Nu kan ni ju turas om att vara sjuka ibland, du och Göran ;).

Hoppas du får en bra dag tillsammans med Sandra och att ni får lite gjort också. Det är ju aldrig fel.

Kramar om dig!
//Bellan

Annika N sa...

Skönt att du är okej igen :-) Ha en skön dag med Sandra och håller tummarna för en lugn dag !!! Kram Annika

Photo by Maria sa...

Skönt att du mår bättre nu iaf..

Jag väntar med spänning på Görans dag så vi kan se vem som vann :-)

Ha nu en fin kväll..

Kram Mia

Britt-Marie sa...

Åh va gott det ser ut ...mums! Fast måste nog vänta lite med betygsättningen ;)
Skönt att höra att du är bättre igen. Hoppas denna dumma sjuka snart ger sig. Kramar!!