torsdag 23 december 2010

And the winner is....................

Först lite vanligt babbel :)

Det blev en skön slappardag för mig igår. Göran jobbade och Sandra kom inte hem förrän halv tre. Undertiden gjorde jag ingen nytta alls, och fick inte ens dåligt samvete! Jo, jag höll fyr i kaminen, det var det enda. Okay, lite småfix också, men annars slapp och en massa skön datortid.

På tal om kaminen… Bellan undrar lite över vår värme. Ja, eller kyla då… Jo, vi har bergvärme, och den räcker jättebra på normala vintrar, men blir det kallare än 8-10 minus så räcker den inte. Då måste vi köra ut tillskottsvärme, och det kostar runt 300:- extra/dygn, lite beroende på hur kallt det är. Så den sätter vi inte på i första taget…

Kaminen hjälper ju till att få upp värmen men inte i hela huset, så att elda gör det bara behagligt i vardagsrummet. Men Göran isolerade vinden bättre för lite sen, och det hjälpte ganska bra. Nu hoppas vi på normala svenska vintrar framöver…

När damen kom hem var hon skör och arg, och skrek ”Jag orkar fritids” som hon brukar när hon inte orkar. Efter lite mellis var hon go igen, men väldigt trött. Inatt vaknade hon, vilket hon brukar göra, men i vanliga fall somnar hon om efter en stund utan att man behöver gå in till henne. Inatt somnade hon inte om, utan vi klarade av ett utbrott istället, och sen bestämde jag att det blir en ledig dag som idag.

Hon blev ju ännu argare när jag sa det, men jag kände att det ändå var bättre att ta den smällen så hon får sova tills hon vaknar nu på morgonen. Lite onödigt att väcka henne för att se om hon är för trött, liksom…

Jag väntar ivrigt på min VINST men det är väl all julpost som försenar den, gissar jag… Nåja, den som väntar på nåt gott… :)

Men jag tror bestämt att besöksräknaren bahagar skämtar med mig aprillo! Den backar, nämligen, så sen igår har jag haft ungefär -100 besökare… Funderar på att plocka bort den, men jag tycker det är lite kul att se hur många som kikar in här. Igår gick jag in och försökte förstå mig på hur man ser antal besökare bland inställningarna, men... ööh?

Jaha ja… Det var väl allt för idag det, eller har jag glömt nåt? Säger väl hej för nu då, och lite önskningar om en God Jul och så…
Åh.. Jaha, resultatet ja… Eh, sorry! Här kommer det då…
*retas lite med Lenaeff bara*

Ni var så duktiga och röstade på både Göran och mig, allihop, så det var bara att räkna ihop alla siffror och se vem som fick mest.

Jag kollade lite i halvtid, men då fick jag räkna ett snitt, eftersom det var olika många röstare på oss. Då var poängen 8,4-8,3 så det var allt spännande in i det längsta. Är ni beredda?

Och vinnaren är…………………….


Med ganska knapp marginal. 129,5 poäng till mig och 122 till Göran som kom på en hedrande andraplats!


Tack till er alla som har röstat! Det här gör vi om fler gånger :)

Hoppas ni har julstökat klart vid det här laget och bara har att njuta av allt juligt nu, så här dan före dopparedan! Önskar alla god jul på riktigt gör jag imorrn.
Kram!

9 kommentarer:

Photo by Maria sa...

Grattis till dig som vann den ärofyllda titeln :-)

Hoppas ni får en bra dag hemma idag utan en massa utbrott och trötthet..

Massor av kramar
Mia

Annika N sa...

Grattis till dej Nina som vann tävlingen men Göran var ju med superduktig. Stökat klart har jag inte riktigt men nästan, sen ska här njutas :-)

God Jul till dej och familjen <3 Julkramar Annika

Annelie L sa...

Grattis till den ärofyllda segern!!!! Görans andraplats är inte dum den heller. Jag tycker nog att ni går segrande ur denna tävling båda två. Hoppas ni får en bra dag tillsammans idag och att inte julstressen överfaller någon av er, allra minst Sandra som har klarat sig så bra hela december. Önskar er en fin dag före doppare dan.Stor kram till er alla.

Anonym sa...

Tänk att man skulle behöva läsa ett långt inlägg innan du ÄNTLIGEN kom fram till vesäntligheterna, suck!!! *ler*
Jag har ju inte kunnat sova ordentligt på flera dagar...spänningen har varit OOOOlidlig!
Retsticka ;-)))
GRATTIS till 1:a platsen Nina, -men Göran har ju ändå vunnit bästa vinsten för länge sen, så det var ju rättvist - nämligen dig!

Stackars "lilla" trötta Sandra! Men hon har ju klarat sig sååå bra hittills att det kanske inte var så konstigt att hon inte orkade mer nu.
Hoppas att det blir en fin dag hos er idag och att Göran inte tog din vinst allt för hårt!!
Kramar om er, goa ni//Lena

hönsmamman sa...

åh jag hoppas verkligen den kommer idag om det är min försändelse du syftar på. Har skickat till släktingar för över 2 veckor sen för att slippa värsta julstressen hos posten o det tog iaf en vecka o komma fram =(

Hoppas ni får en skön jul nu iaf!

Bellan sa...

Grattis till vinnaren då!! Men jag vill nog gratta Göran till den hedrande andraplatsen också, tycker han kämpade så tappert.

Hoppas ni får en fin (och varm) dag och att Sandra är piggare.

Kramar till er alla i familjen!
//Bellan

Unknown sa...

GRATTIS!
Undrar just vad för vinst du får av Göran?

Jo det kanske är bäst att ta det säkra för det osäkra och stanna hemma å ta det lugnt.
Lilla Sandra, snart är all jul intrycken borta. Blir kanske bättre då!

Hoppas ni får en skön dag, Kramar om! / Maria

LottaHe sa...

Stort grattis till dig som vann !! Och ett stort grattis till Göran, som har dig...!!! Ta hand om varandra, vilket ni redan gör storartat !! Säger som Maria,lillvännen kanske får det lugnare när helgerna är över... Många kramar !! // LottaH

Patricia sa...

wohooo!!! Grattis till segern Nina ... hi hi
Kram