onsdag 1 december 2010

Längtar efter värmebölja


Jorå… 16 grader inne igår morse, och närmare 18 på eftermiddagen, med hjälp av tillskottsvärmen. Om Tomten inte ger mig ett varmt land att bo i så kanske han kan komma med ett lass ved istället då?... Nåja, vi eldade sen så till kvällen blev det riktigt skönt. Och nu har vi kört med tillskottsvärmen sen igår, så nu är det ju lagom här. Inte så kul när räkningen kommer men vi måste ju ha behagligt inne.

På förmiddagen igår åkte vi och handlade lite. Både den trista, men nödvändiga, storhandlingen och lite roligare grejor. Ja, lite fler varmare tröjor till Sandra känns ju nödvändigt just nu… Så skulle jag ha ett skal till min iPhone och då råkade vi springa på nån ”vad det nu heter” som man kopplar på nåt sätt så man kan lyssna på Spotify genom stereon. Det har vi ju tänkt köpa länge, men lixom inte gjort än, bara. Ja, tills nu då. Fast Sandra får väl göra en julklapp av den först :)

När damen kom hem var hon en riktig solstråle :) Det var skillnad det, mot i måndags morse. Härligt när det vänder så där, och dessutom den här årstiden, som ju är den värsta för henne i vanliga fall. Vi är ju glada så länge livet flyter på i så mycket lugn och ro det går.

Hela eftermiddagen var det strul med uppkopplingen och både bredbandet och iPhonen krånglade så jag kom inte ut på nätet alls. Typiskt att båda skulle strula nu när jag har alternativ dårå… Hm! Så jag var beredd att sno Görans mobila idag, men nu funkar det igen :)

Ha en skön dag!
Kram!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Morron!
16 grader inne är ju lite kallt, så då förstår jag om du vill ha värme. Att åka och handla är ju nte det roligaste som finns, men om man hittar annat än mat att titta på kan det ju bli lite roligare.
Vad härligt att Sandra var så glad när hon kom hem. Måste ju kännas skönt!
Ha en bra dag och skriv till Tomten och önska ved, vem vet han kanske lyssnar ;-)
Kram//Lena

Annika N sa...

Ja vi får väl hoppas att tomten är snäll och ger dej och familjen en resa till varmare länder, så kan ni komma hem när det är varmt här ;-)
Roligt att få hem en pigg och glad tjej :-)

Sköt om dej !!! Kram Annika

Maritha Qvist sa...

Vad skönt att lilla damen var pigg och glad när hon kom hem.

Så konstigt det är med snö och kyla i söder och vi har så lite snö och varmare än ni har idag. Hoppas kylan mildras för dig och sen åker ni väl i januari när det verkligen brukar vara kallt.

Varmaste kramarna Maritha

Unknown sa...

Ja brrr...det var inte skönt ute i morse. även om det var klart och solen sken här nere.

Blev så full i skratt, nu nämner du phonen som "min" bara så utan vidare..hihi!!

Annelie L sa...

Fy sjutton så kallt ni har det,i sovrummet är det helt ok med 16-17 grader men inte i resten av lägenheten, där måste det vara varmt. Så skönt att Sandra fungerar så bra nu fast vi går in i december och julförberedelserna har varit igång länge ute i samhälle.
Håller tummarna för att det får fortsätta så.
Håller även tummarna för att nätet fungerar som det ska så du kan leka med din nya lilla leksak ;)) Kram

Bellan sa...

Hoppas ni haft det varmare inomhus idag då. Man blir ju genomfrusen när man går länge i det kalla...
Men solstrålen kanske värmer. Kul att hon är på bra humör - allting blir så mycket lättare då.
Kramisar till er!
//Bellan

Thomas sa...

Snart är vi där igen!

agneta sa...

Härligt att Sandra strålade när hon kom hem,det gör mig så glad! Det var nog fler som strålade, så ni hade det nog riktigt gott inomhus på em! Kramar om<3