torsdag 9 december 2010

Trött, tröttare, tröttast

Fasligt så trött jag har varit en tid. Jag har tänkt att det ju inte är så konstigt eftersom man har en slags inre stress mest hela tiden och den är ju värre nu den här tiden, innan jul. Dom flesta känner sig väl mer eller mindre stressade inför julen, kanske, men här är det inte att hinna städa å baka som stressar.

Att vara beredd, och steget före hela tiden är enormt tröttande när det är sköra perioder. Då slappnar man inte av nånting så det är ju inte så konstigt att man blir trött. Två kvällar den här veckan har jag lagt mig klockan åtta!!! Och somnat som en stock!

Fast jag har känt mig lite småkrasslig också, så det är kanske nån bacill som tröttar. Eller så är jag så slut att jag känner mig sjuk av det. Nåja, strunt samma! Det lär ju gå över hursomhelst :) Och Sandra är otroligt lugn, om man jämför med hur hon brukar må den här tiden. Visst är hon skör, men konstigt vore det ju annars, med tanke på all jul som vi inte kan undvika.

Så det var en ganska glad tjej som kom hem igår, efter ett par dagar på korttids. Det flöt på bra hela eftermiddagen och kvällen, även om man märker att skörheten ligger på lur hela tiden.

Hon var så stolt när hon hoppade ur taxin, för hon hade med sig filmen hem :) Den som dom gjorde tidigare i höstas. Det var tre filmer på den och vi bänkade oss i tv-soffan hela familjen, förstås :)


Först var det en kille som bytte skolans alla handdukar efter ett schema han hade med sig. Den filmen slutade med att han satte på tvättmaskinen. Sandra gillade den filmen bäst och såg den om och om igen ända tills det var dags för middag här.

Den andra filmen handlade om en liten prinsessa (en tjej i skolan) som var lite busig när det var sovtid. Hon hade ritat och klippt ut sin prinsessfigur, och klistrar dit sitt eget ansikte. Prinsessan läste och lekte tittut en stund innan hon somnade.

Sen var det Sandras film där hon stolt åker till skoaffären för att köpa sig ett par tofflor :)

Ha en fin dag!
Kram!

9 kommentarer:

Annika N sa...

Vad kul att få se filmerna som de gjort i skolan. Kan tro att Sandra var stolt att få visa upp sin alldeles egna film och kompisarnas. Hoppas du inte håller på att bli sjuk.

Ha det bäst !!! Kram Annika

Anonym sa...

Godmorgon din tötta stackare!
Nej, det är kanske inte så konstigt att du är trött med all spänning som blir av att gå på tå hela tiden. Hoppas att du inte blir sjuk vännen.
Kul att hon klistrat dit sitt ansikte på prinsessan, som var lite busig precis som Sandra brukar vara ibland :-)
Skönt att hon trots allt är så pass glad fortfarande.
Ha en bra dag nu och passa på att ta det lugnt medan Sandra är i skolan.
Kramar om lite x-tra idag, så du håller dig frisk//Lena

Maritha Qvist sa...

Hoppas du inte blir sjuk Nina och försök att vila. Har du inga avslappningsövningar du kan gör aunder dina raster, du har säkert en inre stress!

Kul att de fått göra filmen i skolan så hon kan se de hemma.

Ha en bra dag vännen!

Kram Maritha

agneta sa...

Skickar många styrkekramar till dig! Ta hand om dig och vila så mycket du kan när Sandra är i skolan. Kram Agneta <3<3<3

Bellan sa...

Förstår din trötthet, man är ju på helspänn hela tiden, kan aldrig slappna av när man har diagnoserna i närheten.
Hehe, jag är också trööött idag. Har legat vaken och oroat mig inatt. Dessutom har jag lagt mig 23:30 flera kvällar denna veckan, ohållbart! Ska nog göra som du - lägga mig kl 8 istället...
Vad roligt att de för göra filmer, förstår att Sandra gillade det. Låter som ett givande arbete för Sandra att göra film.
Håll dig frisk nu Nina, kanske hjälper våra kramar?! Så Kram, kram!
//Bellan

Unknown sa...

Stress, bacill..eller vintertrötthet...

Ja vilket som, är det ju bra att ta det lugnt och vila. Så hoppas jag att du känner dig bättre sen!

Stor varm kram!

// Maria

Annelie L sa...

Jag kan nog börja ana din trötthet. Jag har bara haft E här i en vecka och jag är jätte trött, idag gick jag o lade mig när han åkt iväg med taxin till skolan och sten somnade i två timmar. Tänker på jullovet, tre veckor utan skola eller någon som helst avlastning, men man ska inte ta ut saker i förväg, det kommer kanske gå jättebra.

Sandras skola verkar vara underbar, sån tur ni har som fick plats på den. Så härligt att hon trivs så gott och får göra så många bra saker som hon tycker om.
Stor kram med lite extra energi ( det kan jag ju kosta på nu när jag sovit en stund) Kram

Photo by Maria sa...

Hoppas du inte håller på att bli sjuk nu..

Kul att få hem en film från skolan.. Klart Sandra var stolt, vem hade inte varit det när man är filmstjärna :-)

Kram Mia

Annelie sa...

Va roligt för Sandra att få visa mamma & pappa denna film.. förstår hon var sååå stolt.

Hoppas att du inte blir liggandes, jag känner mig bättre efter detta lilla jag hade som inte gärna ville bryta ut.
Men, jag var också så där skrämmande trött.

Krya på dig ordentligt.. // Stora kramen <3