fredag 31 december 2010

Imorrn är det över

Ja, då är dom två jobbigaste dagarna på hela året över för denna gång. Skönt! Fast jag ska inte klaga, än så länge har det ju faktiskt gått över förväntan, även om vi helst skulle vilja slippa både jul och nyår i den här familjen.


Skjutandet började ju så smått redan för ett par dagar sen. Fasen också, tänkte jag, men det gick bra. Hittills har hon bara frågat lite och nöjt sig med att vi inte kan se nåt. Det är det som oroar henne, att det låter och hon inte kan se vad det är. Ett fyrverkeri kan man ju se, men enstaka raketer hör vi ju bara. Det brukar inte Sandra fixa, så kvällar med skjutande ute brukar vara ganska jobbiga med gnäll, oro och utbrott.

Men, som sagt, än så länge har det faktiskt gått bra. Vi har inte sagt att det är nyårsafton och vi tänker inte säga nåt heller, förrän ikväll. Det går ju inte att undvika raketerna så inatt ser jag inte fram emot. Visserligen brukar det gå bra att titta på fyrverkerier och skåla tillsammans, men före och efter är inte kul när Sandra är för trött.

Men vissa saker har man bara att ta sig igenom och det får gå som det går. Det hade varit skönt att vara pigg själv bara, men jag ska nog försöka vila lite under dagen sen.


Jag hoppas att ni som kikar in här får en kanonbra nyårsafton och jag önskar er alla ett riktigt Gott Nytt År!

Kram!

10 kommentarer:

ingvi sa...

Hej!
Vill önska er ett GOTT NYTT År och ha det så bra varma kramar Ingvi

Annelie L sa...

Önskar dig och din fina familj ett fint 2011, hoppas den sista natten av detta året kommer att bli så bra som bara är möjligt, både för er och för Sandra.
Gott Nytt År . Stor Kram och tack för att du är du och för att jag får ingå i din vänskapskrets<3 Kram Annelie

Britt-Marie sa...

Vad roligt det är att läsa om hur bra det ändå har gått i år jmf med tidigare år. Jag hoppas denna nyårsafton också får blir en positiv upplevelse! Gott nytt år! Kram Britt-Marie

Maritha sa...

Har läst ikapp lite som jag inte hunnit och blir bestört över det du citerade i onsdags!!!!! Att en människa kan uttrycka sig så och dessutom en släkting!!!

Jag hoppas ni piggar på er och får en någorlunda lugn nyårsafton. Hos oss avfyrar kommunen sitt fyrverkeri kl.17 så att även barn kan se det men sen tycker jag det kunde räcka.

Önskar er GOTT NYTT ÅR Nina med familj!

Varma vänskapskramar Maritha

Unknown sa...

Gott slut och gott nytt önskar jag er!

Anonym sa...

Önskar dig och din familj ett gott nytt år.
Kram Agneta

agneta sa...

Hoppas att det inte blir så mycket smällar, utan att denna natt kommer att gå bra! Önskar goa dig och din goa familj ett riktigt GOTT NYTT ÅR 2011! Kramar i massor <3<3<3/Agneta

Okki sa...

Riktigt Gott Nytt År önskar jag hela din familj!
Hoppas kvällen blir bra med så lite nyårsraketer som möjligt.

Kram Okki

Patricia sa...

Jag håller tummarna att även natten går över förväntan bra... =)

Och önskar er ett Gott slut och ett Gott Nytt År!!
Kram Patricia

Photo by Maria sa...

Hoppas att allt gått bra ikväll och framförallt nu i natt så ni kan få lite sömn..

Gott Nytt År!!

Kram Mia