torsdag 30 december 2010

Trist

Ja, ett trist inlägg, för här händer ju inte nåt skoj för tillfället.


Men det kommer väl, så småningom. Hade det här varit en SÅN HÄR poppis blogg, så hade jag kunnat ha en frågestund jag med. Ja, ni får ju gärna fråga ändå, om ni vill, förstås :) Alla läsare och frågor är ju värdefulla även om det är en eller tio eller två hundra… Passar på att rekommendera den bloggen, förresten. Den är värd alla sina läsare!

Igår pusslade vi iaf en del, och unnade oss lite pepparkakor med mjölk. Det är inte ofta vi fikar så jag tyckte vi kunde göra det med gott samvete för att liksom pigga upp oss lite.


Annars var det mest slappa. Jo, Göran (som är värst sjuk) åkte och handlade. Han föredrar att handla själv, för det blir billigast på det viset ;) Så då protesterade inte jag! Men sen somnade han när han kom hem. Hoppas han mår bättre idag.

Sandra är ju piggast, men inte helt okay än. Hon fick iaf gå ut en liten stund igår, efter maten. Varken Göran eller jag orkade så hon gick ut själv en liten stund. Fast, eftersom hon inte förstår faror, eller kan komma och be om hjälp, så kan vi inte släppa henne ur sikte. Så jag ”sprang runt” och kollade i fönstren hela tiden. Det hade nog varit lättare att följa med ut… Men hon var mallig att vara ute själv, så bara det var ju härligt!

Jaha, ett litet inlägg lyckades jag få ihop iaf. Och imorrn är det nyårsafton, redan! Himmel vart tar dagarna vägen?? Nåja, ett gott slut till er så länge, så önskar jag gott nytt när det blir dags. Ha det fint och var rädda om er!

Kram!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jaa du Nina! Det är inte lätt att vara full av sprudlande idéer när man är sjuk, men det är det ju heller ingen som begär.
Kul för Sandra att få känna sig lite stor och vara ute själv, men som du säger så hade nu nog kunnat ta det lugnare om du varit med ut.
Vad menar Göran med att det blir billigare när han åker och handlar ;) ???
Konstigt att karlar alltid tror att de är så prismedvetna ;-)

Krya på er ordentligt nu alla G:sons så ni är pigga och alerta när vardagarna kommer.
Kram på er era stackare//Lena

Bellan sa...

Jadu Nina... hur du än bär dig åt så blir inte dina inlägg trista!
Hur som helst så verkar ni ha haft en mysig dag, trots att ni inte är pigga. Nu får ni se till att pigga på er och friskna till. Tyvärr kommer det väl en jobbig natt i morgon som kanske tar på era krafter igen.
Sköt om varann och ha det så gott ni kan!
Kram, kram! //Bellan

Annelie L sa...

Det är bättre att avsluta det gamla året med sjukdom en att börja det nya med det, (om man nu prompt måste vara sjuk vill säga) så håll i hatten och skynda er på att bli friska.
Tänk vilken lycka att klara av att få vara ute själv. Du får känna dig stolt, som fixar att låta henne prova och klara av det. Tänk vilken tur Sandra hade som fick just er till sina föräldrar och vilken tur ni hade som fick en sån härligt fin dotter.
Sköt om er nu så att ni snart är på benen igen, vi har ett helt underbart år framför oss.
Stora kramen till dig.

Unknown sa...

Usch ja. Inte är man värst pigg och allert när man e sjuk. Spara dina krafter fina du. Krya på dig.

Kramar om! <3

mamma zoffe sa...

Tittar in med en stor nyårskram och en önskan om allt gott 2011!
Härligt att jag hittat dig och din läsvärda blogg!!

Photo by Maria sa...

KRYA PÅ ER!!!!

KRAM
Mia

Annika N sa...

Hoppas Göran snart är pigg igen. Modigt av Sandra att våga gå ut själv.
Ha ett riktigt Gott Nytt År !!! Kram Annika

agneta sa...

Jag riktigt ser Sandra där hon stolt går i trädgården, duktiga tjej!Och även mamma Nina där hon springer runt och kikar i fönstren *ler* (förstår att det är nödvändigt!) Hoppas ni snart är bra, så att alla orkar gå ut lite. Kram till er goa familj/Agneta