måndag 28 mars 2016

Planeringsplaner

Sommartid och orolig natt gjorde att Sandra tog en rejäl sovmorgon igår. Hon fick sova tills hon vaknade, och behövde det säkert. Dagen gick bra, och det har ju hela helgen gjort, trots påskfirande och tidsförändringar.


Idag är det en annorlunda dag för oss alla. Sandra ska till korttids redan klockan 10.00 och eftersom hon inte har någon tidsuppfattning gäller det att alla är extra tydliga med schemat. För i Sandras värld gör man som man brukar, i den ordning som ska vara, oavsett vad klockan är. Alltså är det eftermiddag och kväll i hennes huvud när hon kommer till korttids…

Egentligen är det inte alls bra att göra såna förändringar, men det är troligtvis sista gången vi har chansen att ha en hel planeringsdag på jobbet. Sen kommer antagligen (förhoppningsvis, om allt går enligt planerna) Sandra att alltid vara på sitt jobb, eller i sitt hem, med sina assistenter. Så ska vi ha planeringsdagar och möten i framtiden så vill det till ett helt annat upplägg.


Det vi ska göra medan Sandra är på korttids är att röja ordentligt, och få ordning bland allt material så det blir mer överskådligt och lättarbetat. Det går inte att göra när Sandra är med, så vi känner att vi måste passa på nu när hon faktiskt har rätt till korttids på dagtid för en gångs skull, iom röd dag.

Göran har förberett lite i ett förråd så vi har två hyllplan lediga där vi kan stuva in sånt som inte används så ofta. Sen ska vi försöka sortera upp i markerade lådor, sånt som används oftare. Det som inte används alls ska bort, på ett eller annat sätt. Slängas eller göras om till nya arbeten.

Vi får se hur långt vi hinner, men vi kommer säkert ha att göra. Prio 1 är förstås dom utrymmen vi inte kan vara i när Sandra är där.


Göran åker till husvagnen och sätter upp en sovrumsdörr. Det är iallafall planen, vi får se hur det går och hur långt han kommer. Men han brukar fixa bra, så det ordnar sig säkert. Honom ser jag igen på onsdag förmiddag då vi ska ha möte på kommunen… Mer om det då.

Må så gott!

.

Inga kommentarer: