tisdag 1 mars 2016

Jag säger då det

Idag kom det svar (efter påtryckning) på ett par av frågorna vi ställde för ett tag sen. Eller, svar och svar… Undanflykter, snarare. Dom ljuger bra i vår kommun! Det värsta är ju att ju mer makt man har, desto svinigare får man bete sig utan åtgärd.


Det går snart inte att försöka förklara den här härvan, för jag vet inte vart jag ska börja. Jag har massa anteckningar och mailkontakter sparade, och det är inte klokt nånstans! Det blir väl ännu en anmälan till IVO då, för några mille lär vi inte vinna så Sandra skulle klara sig utan kommunens hemska inblandning :(

Nu hävdar ”lilla chefen för daglig verksamhet” (den mest falska lögnhalsen av dom alla) att vi har sagt ifrån oss verksamheten till Sandra igen. Alltså, dom kan bara hävda det liksom! Vi har aldrig sagt ifrån nånting! Varför behövs det inte skriftliga bevis för sånt?? Sandra är beviljad en anpassad verksamhet sen augusti, men den verkställs inte.

Sen nekar handläggaren till att hon sa att det fanns goda möjligheter att bostadsansökningen skulle bli beviljad. Hon hävdar att varken hon eller hennes chef sa det på mötet den 2/2. Bara det att hennes chef inte ens var med på det mötet! Dessutom är vi tre personer som hörde exakt vad hon sa!

Vidare påstår hon att hon har pratat med två från korttids varav den ena jag redan har frågat och hon visste inte ens vad det handlade om! Visst ljuger dom bra?! Och nu hindrar korttidschefen mig att reda ut missförstånden med personalen!

Men behålla jobbet får dom?!


Träffen med korttids var iallafall trevlig, sånär som på en viss korkad chef då. Han bekräftade bara det jag redan tyckte om honom, och resten av cheferna. Men i övrigt var det bra, och personalen tackade och tyckte det var intressant och roligt att få veta lite mer om Sandras jobb.

Hade inte chefen varit där så hade vi nog alla fått ut mer av mötet, och samarbetet. Men, men… Han avslutade mötet med att säga att det är så viktigt att samarbeta. Ja… just det?! Som sagt – Pucko!

Nu ska dom väl ha nya krismöten i släktskapet (kommunhuset) antar jag!

Tack och god natt!

.

1 kommentar:

Annelie L sa...

På nästa möte tycker jag du ska lägga din telefon på bordet ( eller i ditt knä) och spela in hela mötet. Då har du svart på vitt vad som sägs.
De verkar som om de behöver byta ut varenda en som sitter där uppe och tror sig ha rätt att styra andras liv helt o hållet. Kram vännen ❤️