tisdag 17 december 2013

Oledig ledighet

Här är det fullt upp mest hela tiden, men en massa bra nytta som blir gjord och det är ju bara bra på alla sätt och vis.


Igår åkte ju Göran och lämnade Sandra hos Jane, sen vidare för att klara av storhandlingen inför julen och alla andra dagar tills vi får tid att handla nästa gång.

Medan han var iväg så mailade jag lite hit och dit och fick en del bra svar både när det gäller det ena och det andra. Om kommunens skyldigheter angående boende och Daglig verksamhet och om rätten att söka bilstöd som nu ska överklagas.


Idag ska vi på möte angående Daglig verksamhet, och det ska bli intressant. Efter det ska vi försöka få till en bra planering, hoppas vi. Ja, det hänger mest på vad dom har tänkt med anpassningen och om dom har fått ihop nåt bra alternativ än. Jag säger ingenting förrän jag ser det.

Inför imorgon har jag lite reservplaneringar på lut, men Sandras ork får avgöra vad det blir. Den första planen var att Sandra ska vara hos Jane, reservplanen är att dom kommer hit istället. Göran ska besiktiga bilen på morgonen, och sen vidare på visning av en lägenhet för att se om den kan tänkas passa Sandras behov.


Ja, så blev det med vår sista ledighet innan jul, och det var ju bra att vi inte har bokat några roligheter på ett tag. Men det känns som man hade behövt en veckas semester för att klara av julafton ;) Nåja, det går säkert bra, det brukar det ju göra.

Om Sandra orkar, vilket är tvivelaktigt, så ska hon till korttids natten till nyårsafton nästa gång. Men vi får se hur damen mår när vi kommer så långt. Och på en natt vet jag inte om det hinner bli nån vila för oss hursomhelst. Nyår är jobbigare än julafton.

Men sen ska det väl rulla på med korttidsdygnen som vanligt får vi hoppas. Ja, bokat är det ju iaf, så det hänger på orken och övriga anpassningar hur det kommer att fungera med allt.


Inatt har jag iaf sovit ut ordentligt för jag somnade före halv nio igår J Nu är det dags att börja fixa sig inför dagens bravader. Jag återkommer när jag hinner.

Ni får ha det så bra!

.

Inga kommentarer: