fredag 27 december 2013

Mellandagstrött

Här har det varit mer eller mindre datastrul ett tag, och jag vet inte om det är fixat än, men just nu funkar det iaf, så jag passar på att skriva klart och publicera inlägget jag har haft på G sen jag skrev sist. Det vore ju skönt om jag slapp lämna in datorn, för utan dator är inget vidare.

Just nu, efter jul, har jag väl inte hunnit sakna den jättemycket. Det har varit ganska fullt upp med att hålla livet flytande. Sandra har varit/är trött och det innebär att man måste vara ännu mer redo mest hela tiden.

Vi inviger en av julklapparna

Några batterier har vi inte hunnit ladda än, och igår trodde jag att inte ens migräntabletterna skulle hjälpa. Men.. peppar, peppar, jag har t.o.m. fått i mig kaffe idag. Pjhu!

Idag blir det lite rast, fast utan vila. Sandra ska till Jane under dagen och Göran åker och storhandlar medan jag städar. Sånt som alltid står överst på ”att-göra-listan” och måste prioriteras så fort vi har möjlighet.


Egentligen hade vi korttids inbokat natten mot nyårsafton, men vi har strukit det eftersom Sandra är för trött och eftersom nyåret är jobbigt ändå utan att hon behöver bli ännu tröttare. För oss hade det varit bäst med ett korttidsdygn under nyårsnatten istället, om man får vara lite ego. Jag ser verkligen inte fram emot det dygnet.

Vi pratade faktiskt om att fly fältet och åka till skogs med husbilen. Nånstans där det garanterat inte hörs några smällare och raketer. Men, vart skulle det vara, liksom?

Vet vi inte med säkerhet att vi slipper höra raketerna på nyårsnatten så är det ju ännu värre att vara i husbilen än hemma. Alltså har vi bara att ta oss igenom eländet. Gissa om vi kommer att njuta när det står januari i almanackan! Då är det lugnt ända till påsk J


Vi har iaf planerat in att Sandra ska till Jane dagen före nyår, och då ska vi ha rast med vila! Det lär vi behöva. En riktig ledighet får vi den 6-8 januari. Då har vi haft ganska många dygn på jobbet, om man säger så.

God fortsättning, gott slut och gott nytt år och allt vad det heter!

.

1 kommentar:

Tina sa...

Kan bara instämma i allt. Snart Januari och då kommer vi som extra bonus utöver att helgerna är slut få ses <3 Jisses vad jag längtar ! Kämpa på tills dess <3 <3 kramar