lördag 1 juni 2013

Snygga naglar och fina dockor

Igår hann jag inte så mycket här hemma, men det ordnade Göran. När Sandra hade åkt till skolan så knatade jag iväg för att få naglarna snygga igen, och det tog 2,5 timme.


Sen hem och äta och iväg till tandläkaren för att kolla lagningen som jag först tyckte både ilade och kändes konstig. Men igår kändes det bättre, så det var säkert bara lite oroligt i tanden efter lagningen. Skönt det, tycker jag som är lite tandläkarrädd av mig.

Göran fick ta emot Sandra medan jag var iväg, och hon var så nöjd och glad när jag kom hem. Hon hade inte alls försökt lura mig med dom där hängselbyxorna hon skulle sy i skolan. En ny docka med byxor kom hon hem med, minsann J


Den röda har hon gjort tidigare, och nu fick den en minst lika snygg kompis.

Eftermiddagen och kvällen gick bra och när Sandra var nattad så fixade Göran en god sallad som vi fredagsmyste med framför tv:n. Ja, det var Görans tur att passa nattningen så jag kunde fredagsmysa i ganska lugn och ro till finalen av Let’s dance.

Idag vill Sandra bada i poolen, så vi hoppas att det blir lite badväder, men ett litet dopp ska väl gå om det inte börjar blåsa isvindar.


Jag önskar er en fortsatt fin helg!
♥ Kram ♥

1 kommentar:

Bellan sa...

Godmorgon!
De där naglarna blev ju urtjusiga! Gillas skarpt!

Ha en finfin söndag, vännen!
Saaaaaaaaknar med en massa kramar <3
//Bellan