söndag 16 juni 2013

Lugnt läge

Frissabesöket gick jättebra, trots att Sandra var lite morronseg och allt tog lite extra tid innan vi kom iväg. Hon var lugn och glad när vi kom hem igen, och hon fick varva ner med en film medan solen värmde upp morgonluften, sen gick vi ut allihop.

Sandra hjälpte Göran att måla lite och så fort det var klart märktes det att orken inte var på topp, och då var det lugnast att jag avvek och höll mig inne resten av förmiddagen.


Två föräldrar är oftast en för mycket, och det är bara riktiga funkar-dagar som vi kan vara tillsammans alla tre på ett ställe. Men vi kunde iaf grilla, och äta tillsammans och det var ju mysigt på alla sätt och vis.

Lite kyliga vindar var det, men det gjorde inte så mycket för mer ute än så orkade inte damen. Vi gick in och såg film igen efter maten, och sen var det ju dags att hinna alla rutiner, mellis, toa, bad och chipsmys, innan Bolibompa började. Ja, det var ju vad igår innehöll i stora drag och nattningen gick bra, trots tröttheten.


Idag får väder och ork avgöra vad vi gör, men några större utsvävningar blir det inte. Det gäller ju att Sandra är utvilad till på tisdag, då vi ska på utflykt, men det är inget jag kan säga till henne så jag hoppas att hon når sig med lite lugna aktiviteter utan orsak.


Ha det fint!
♥ Kram ♥

Inga kommentarer: