måndag 30 juli 2012

Marknadsyra och tandvärk

Jag måste börja med att än en gång tacka Ylva-Li för det fina gäst-inlägget, och alla fina kommentarer vi fick. Gå gärna in och läs dom om ni inte har gjort det. Och Ylva-Li, du får gärna skriva fler gånger om du vill, bara säg till :)

Stort tack också till er som hjälpte mig att sprida inlägget på Facebook och i era bloggar! Jag fick många besökare igår, jätteroligt :)


Helgen i övrigt då.. Ja, jag mår ju så gott som bra igen, och njuter allt jag orkar av just det :) Göran har så klart varit trött efter en mycket intensiv vecka utan någon avlösning. Dessutom har han fått lite problem med sin tand igen. Nån av dom…

Antingen den som han opererade bort delar av för ett år sen, och som dom var tvungna att lämna lite ogjord eftersom dom inte fick bort hela. Eller den bredvid som han fick rotfylla strax efter operationen. Han misstänker att det är nån inflammation på väg så det blir väl kanske ett besök hos tandläkaren igen, för hans del. Han kanske får nytta av min penicillinkur som jag lät bli att käka upp? ;)


Men förutom det då, så har helgen varit toppenbra. Sandra har mått kanoners, med ett strålande humör mest hela tiden och hon fick ju gå på marknaden en sväng i fredags, med Göran, medan jag sjukade mig.

Hon köpte ett par solbrillor och berättade stolt för mig att det fanns en hel vägg med solglasögon och hon valde dom oranga! Sen köpte hon ett eget nyckelband, likadant som en del av personalen på korttids har. Mycket stolt att nu ha ”ett eget nyckelband som fröknarna” och som det dessutom står "Fiat" på, som är märket på vår husbil.


Ja, så köpte hon ju godis, förstås. Det hör väl till en marknadsdag :)

Marknaden började i fredags, klockan två, men är man där mellan 10-11 sisådär så är det väldigt lite folk samtidigt som dom flesta stånd har öppnat. Precis lagom för Sandra, som fixar det galant om hon får sitta i sin rullstol och slipper koncentrera sig på att gå bland folket.

Igår var sista dagen, och tänk, jag hann bli frisk! Vilken himla tur!!! Jag älskar ju marknader :) Fast tillräckligt frisk för några karuseller var jag inte, men glad ändå att jag hann dit. Det blev en hel massa saker till Sandra, förstås… Hm…

I fredags, och i lördags med för den delen, berättade hon flera gånger att det fanns en ”Barbapapa-ballong” på marknaden. Jaa!! Jag var ju bara tvungen att köpa en åt henne! Hon brukar sällan be om nåt, och hade inte tjatat om den, bara berättat och jag förstod att det var nåt hon gärna ville ha.

Sandra gillar ju gult, så det passade
bra med en "Barba-zoo"

60:- och alltid lurar det nån blödig morsa som vill göra sitt barn glädjande glad ;) Ja, det fick det så klart vara värt och glad blev hon ju!

Sen fick hon en hög med strumpor, ett par shorts, två skärp, två BH:ar och ett nattlinne… Fast det var ju saker hon behövde. Till mig köpte jag handdukskrokar. Alltid nåt, eller va?!! Nöjda var vi båda iaf, och det är ju huvudsaken! Jag tror mammor blir mest nöjda av att göra sina barn nöjda :)

Efter duschen senare på kvällen, fick hon välja ett par av dom nya strumporna så när Bolibompa var på TV satt Sandra och tittade nöjt på sina fötter hela tiden :)


Idag åker damen till korttids klockan nio, och kommer inte hem förrän vid halvtretiden på fredag, om hon orkar hela veckan.

Vi var lite sugna på att åka med husbilen till Stockholm på den sista långledigheten, men efter veckan som var är det ingen som just orkar åka nånstans. Vi är ju uppvuxna där, både Göran och jag, och det var länge sen vi åkte dit, så det hade varit skoj. Nåja, Stockholm ligger ju kvar, så det hinns en annan gång :)

Den här ledigheten kommer gå åt till städning, hinna ifatt lite efter veckan som var, och bara ladda batterierna igen. Det blir bra det!


Jag får önska er en fin vecka, vad ni än tar er för!

♥ Kram ♥

Inga kommentarer: