torsdag 12 juli 2012

Balansgång

Jag får börja med att tala om att fingrarna är okay. Det syns knappt! Så det var inte så illa som det verkade när det hände :)


I övrigt är det lika skört fortfarande med en del utbrottande, men mellan varven myser vi allt vi orkar. Det gäller ju för oss att ha lagoma aktiviteter mest hela tiden, för att hålla nere utbrotten. Men när det är skört så spelar det ingen roll vad man gör, för då är damen så kravkänslig att det blir utbrott om det mesta som ska göras.

Idag blir det nog iaf en biltur till nya fotomotiv. Sandra gillar att åka bil och jag gillar att fota. Göran, ja han gillar väl när familjen är nöjd ;)


Jag ska berätta lite mer om Sandras lediga vecka så fort jag har lite mer tid och nästa vecka är det korttids och vår tur att ha ledigt. Hare nu så fint ni kan!

♥ Kram ♥

6 kommentarer:

agneta sa...

Hej! Har tydligen missat vad son hant med fingrarna, men skönt de är okay nu! Vill önska er en fortsatt bra veckal denna Sandras vecka. Hon är otrolig denna tjej, men så har hon ju otroliga föräldrar också. Kram till er alla <3

Johannes mamma sa...

Är det nåt i luften som gör att det utbrottas mer än vanligt tro. Vi har samma balansgång här hemma men det känns som att det blir lite bättre för var dag som går. Har det varit fullmåne tro?
Skämt åsido. Ha själv en bra dag!

Photo by Maria sa...

Skönt att fingrarna klarat sig..

Ha nu det gott och hoppas att utbrotten inte blir så många fram till Kortis på måndag..

Kram Mia

Bellan sa...

Vad skönt att det inte blev värre med fingrarna! Nu får vi hoppas att utbrotten avtar så ni får det lite lugnare.

Ha det gott govännen och kram på dig ♥
//Bellan

Maritha sa...

Så bra att det inte blev värre med fingraran och mysigt verkar ni haft :o))

Kram Maritha

Tina sa...

Ser fram emot att höra/läsa mera ! Megakramen !