söndag 29 maj 2016

Må-bra-dag

Det var en riktig solstråle som vaknade igår. Efter alla förändringar vi är mitt i just nu så var det ju helt otroligt fantastiskt med en sån morgon, som vi inte ens har alla gånger när livet är på topp. Morgnarna brukar kunna vara lite sköra innan damen har vaknat till ordentligt, även om det är bra dagar.


Vi får väl se hur Sandra reagerar framöver, när det har satt sig ordentligt att ”korttids är stängt” och hur dagarna kommer se ut istället. Ju fortare hon blir trygg i det nya desto mer talar det för att hon själv kände stress av oanpassningen. Även om hon inte kan koppla ihop det med orsakerna riktigt. Jag tänker att cheferna skulle behöva fatta vilken skillnad det är på när hon mår bra och när hon inte gör det. Och vad mycket mer resurser det skulle krävas i slutändan om kommunen tog över och gjorde på sitt sätt.

Dagen fortsatte bra. Sandra var lugn, pigg och glad. Hon skalade potatis på förmiddagen och blåste såpbubblor på eftermiddagen. Glimten i ögonen skymtade då och då och hennes härliga humor kom fram. Förutom att hon är värd att må bra, så är det helt fantastiskt härligt att vara med henne när hon är glad och harmonisk. Bästa jobbet ever!

Då känns det faktiskt värt att inte vara ledig på ett tag nu igen. Vi får helt enkelt passa på att njuta av att vi får vara tillsammans så mycket istället. Tids nog funkar resten med, och då kommer vi få så mycket ledigt att jag nog börjar klättra på väggaran innan vi har råd att skaffa oss en hund ;)


Jag måste ju säga att vi är sååå tacksamma över att vi har världens bästa assistenter, och att det fungerar så bra. Vi är inte ensamma utan har fint stöd i den här processen. Det kommer bli bra och vi hjälps alla åt att jobba åt rätt håll. Det känns fantastiskt bra! Tack till bästa assistenterna och assistansbolaget

Idag ska jag njuta av att inte behöva packa någon korttidsväska, kolla checklistor eller se över extrakläder. Jag önskar er en fin söndag!

.

Inga kommentarer: