onsdag 15 oktober 2014

Välplanerat flyt

Jag tänkte ta mig en shopping-dag igår. Bara handla till mig själv, för första gången på hur länge som helst. När man mest är hemma jämt så går det ju inte åt så mycket annat än ”myskläder” så man prioriterar lite andra saker i första hand då. Sen en dag, så kommer man på att det fattas en hel garderob om man ska träffa anständigt folk ;)

Alla har väl känt att ”Jag har inget att sätta på mig” då och då, men jag lovar, här är det katastrof. För nån månad sen köpte jag iallafall två par nya mjukisbyxor åt mig, så jag kunde slänga dom med hål i, haha!


Nåja. Strax innan jag skulle åka, kom jag på att det skulle ta hela dan att först leta kläder, och sen veckohandla. Då blev jag snål med tiden. Alltså, jag vill ju hinna njuta ledigt på ledigheten, liksom.

Ibland blir jag nästan stressad av att hinna slappa. Lite som när Sandra var bebis, och folk sa att jag skulle passa på att sova när hon sov middag. Herregud, jag kan väl inte sova bort egentiden, sa jag.

Jaja, tids nog kommer jag väl att ha massor med tid över. Men igår blev det iallafall veckohandling. Sen hem och slappa så mycket jag orkade. Huvudsaken jag var nöjd, och det var jag ju J


Eftersom jag av någon anledning vaknade halv fyra (!) igår morse, så blev det tidigt i säng sen. Jag vill vara någorlunda utvilad när Sandra kommer hem i eftermiddag nu när Göran är iväg på annat håll. Det går ju lite i ett om man inte har nån avlösning.

Jag kommer inte hinna fixa alla förberedelser på dagarna resten av veckan, och då krävs det ordentligt flyt för att det ska flyta, om jag säger så. Exakta rutiner för både mig och Sandra. Annars kör det ihop sig direkt.

Imorgon ska Sandra till specialisttandvården och då hjälps vi åt, Jane och jag. På fredag blir det hemmadag för Sandra och Jane, och då får jag åka iväg och roa mig på annat håll bäst jag kan. Jag måste hålla mig borta om det ska vara nån vits med det hela, nämligen. (Om nån har missat det så ska vi träna Sandra på att vara hemma med andra personer än oss föräldrar, för att hon senare även ska klara att vila, och ännu senare vara sjuk, med andra än oss)

Det ska säkert gå bra. Vi skyndar långsamt, så blir det bäst. På fredag eftermiddag kommer Göran hem, om allt går enligt planen, och sen tar vi helg.

Vi får väl se när jag hinner hit igen, men jag misstänker att jag kommer ha lite fullt upp med annat ett tag. Jag önskar er ett fint veckoslut och, för säkerhets skull, även en skön helg så länge..

2 kommentarer:

Tina sa...

Önskar dig det samma, att det flyter på och går bra <3 kramar

Happygoluckiest sa...

Jag vet att det låter helt galet, men ibland saknar jag det där. När E bodde hemma och jag aldrig behövde fundera på vad jag skulle göra. Jag saknar att ha honom hos mig ibland. Så där på riktigt, med allt ansvar och jobb. Ja, jag vet...men det är väl bara så att det är en kort tid vi har våra ungar hemma. Sen har vi det aldrig mera och då saknar man det ibland. Kram H <3