tisdag 7 oktober 2014

Datorabstinens


Nu har jag knappt sovit på två nätter, men det är som det är och inget att hänga upp sig på, för det gör bara saken värre än den är. Jag får väl se fram emot nästa natt istället, för jag borde somna ovaggad ikväll. Förhoppningsvis innan Göran börjar ”förkylningssnarka” ;)

Vi har fått dom viktigaste måstena klara och Sandra är fortfarande kvar på korttids. Idag ska vi bara få klart med överföringen av Sandras ”skola-film” som vi började med igår. Efter 2,5 timme tänkte jag att jag nog kunde gå ut på nätet samtidigt som filmen brändes till dvd, men tydligen gick inte det. Så det är bara att börja om idag då. Och låta datorn jobba ifred…

Imorgon var det lite personaländringar på korttids, så jag måste hämta Sandra redan klockan nio. Det var ju bra att vi klarade av det viktigaste redan igår.

Jag har inte så mycket mer att komma med just nu, och måste ju lämna datorn ifred jättelänge här. Ojoj, vilken prövning ;)

Ha en fin dag!

.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hmm... det verkar lite rörigt och krångligt med både det ena och det andra.
Hoppas att det löser sig med både film och korttids/DV!
SAKNAKRAMEN <3

Kim sa...

Nina, går det inte att koppla hårddisken till tv:n? Så ni slipper bränna? Eller om ni har filmen på en bärbardator kan man koppla datorn till tv:n med en HDMI-kabel.

Om Sandra måste ha en dvd med fodral kan man ju lägga en tom skiva i ett fodral med text och bild på?

För övrigt vet jag att det här i Stockholm finns det ställen där du kan lämna in VHS och få dem översatta till dvd.

Hoppas allt det tekniska löser sig.
/Kim