måndag 6 oktober 2014

Check

Knappt hann jag publicera förra inlägget, att allt är bra, förrän det brakade lös här. Det blev en morgon då jag fick träna på lågaffektivt bemötande och tålamod, kan jag säga. Tur att jag hann dricka kaffe först ;)


Det gick bra tillslut, och damen kom iväg. Jag hoppas det går bra för alla inblandade… Men det kan vara en konsekvens av vårt försök att återgå till kvällarna som vi hade förut. Dvs att inte behöva tidigarelägga alla rutiner som vi gjort det senaste året. (Som jag berättade lite mer om i gårdagens inlägg – Att jämföra)

Nåja, vi får ju ge det lite tid innan vi vet om det fungerar. Reservplan finns redan, så på nåt sätt blir det bra så småningom. Om det nu beror på det, eller om det är Görans baciller som har förökat sig.

När Sandra hade kommit iväg imorse, så åkte Göran för att klara av veckohandlingen medan jag fixade födelsedagspresenterna. Det gäller att skynda på med dom viktigaste måstena, eftersom vi inte vet hur länge ledigheten kommer vara.


Det blev lite grejor kvar i påsen, som vi sparar till jul. Så här tidiga har vi nog aldrig varit förut, även fast det är en del kvar att köpa innan dess.


Det är så bra att Sandra inte är så noga med innehållet i paketen, huvudsaken det blir massa paket, så vi passar alltid på att slå in sånt som hon ändå behöver.

Hon har frågat en hel del efter sin födelsedag i helgen, men vi har bara svarat att det dröjer länge. ”Vi sätter det på schemat när det är dags” och än så länge har hon nöjt sig någorlunda med det svaret. Men i år måste vi berätta det i förväg, eftersom hon väntar på att det ska komma på schemat. Återstår att se hur det går, men vi väntar in i det längsta.


Nu ska jag väl fortsätta att beta av ”att-göra-listan” här, med sånt som måste hinnas på ledigheten. Ingen har hört av sig, så än så länge är väl Sandra på benen, antar jag. Vi hinner nog undan det viktigaste iallafall.

Prio 1 – Spotify och kaffe!

Må så gott!

.

Inga kommentarer: