måndag 2 juni 2014

Strömutbrott

Orken infinner sig inte riktigt, det krävs nog en rejäl ledighet för att komma ifatt nu. Har vi tur så får vi ordentligt ledigt i höst, och har vi ännu mer tur så hinner vi inte däcka innan dess. Vi har en ganska ”oledig” sommar framför oss i år.

Men helgen har varit bra och Sandra är piggelin. Jag har käkat migräntabletter (igen) och försökt vila så fort jag haft möjlighet. Göran är jättetrött och förkyld, så den här veckans lilla ledighet är extra efterlängtad. Vi hoppas att Sandra orkar vara kvar på korttids till onsdag för sen är hon ledig resten av veckan.

Vi hade tänkt åka iväg med husbilen, men orkar inte. Egentligen måste vi kolla igenom lite saker med den innan garantin går ut, och innan vi ska premiärsemestra med Sandra i den. Men orkar man inte så orkar man inte. Det får lösa sig ändå och vi får ju vara glada om vi orkar semestra överhuvudtaget.

Sen har vi ju en del som måste hinnas med här hemma också. Man kommer efter ganska mycket när det inte är ordning på vardagar och ledigheter. Vi måste ju passa på med så mycket (nästan allt) när Sandra inte är hemma.

Nåja, gårdagen började med strömavbrott. Mitt i Sandras frukost och det hade kunnat sluta hursomhelst. Hon är ganska känslig just då, och vi är glada om hon får i sig nåt. Som tur var hade hon hunnit käka upp en knäckemacka innan hennes musik tystnade.

Jag lyckades få henne lugn på en gång, men frukosten var körd. Innan det var dags att börja med maten så var strömmen tillbaks och Sandra var ute med Göran och skrapade färskpotatis. Det har hon längtat länge efter J

Foto från förra sommaren

På eftermiddagen pusslade vi, och valde nya spellistor lite titt som tätt. Sandra älskar sina nya musikbilder och det kommer att bli jättebra sen när hon får en egen iPad och egen Spotify. Då ska jag göra fler listor och fler bilder åt henne. Kanske hon rent av lär sig att trycka på rätt siffra själv så småningom, vem vet.


Det var allt för nu. Må så gott!

.

2 kommentarer:

Bellan sa...

Oj, oj, ni skulle verkligen behöva mer avlastning, men det är ju inget lätt kapitel! Det är bara att hoppas att ni orkar.... Önskar jag kunde göra något för er!

Styrkekramar i massor kommer här <3
//Bellan

Lena sa...

Jag kan bara hålla med Bellan, men det är ju också nåt som tar energi och ork att ordna. Kram på er och hoppas också att ni orkar <3