torsdag 5 juni 2014

Batteriladdning

Jag slappade in i det längsta igår. Göran åkte iväg på lite ärenden, sånt som är bra att passa på med när Sandra är iväg på annat håll. Idag är Sandra ledig, men Göran har ett, sen tidigare, inbokat ärende att klara av. Det går ju det med, förstås. Fast vi brukar försöka lägga allt på våra ledigheter så gott vi kan, för att det underlättar.

Sandra var trött igår och Jane berättade att luften hade gått ur henne efter lunch. Kvällen gick, trots det, bra och vi slapp låsningar och utbrott. Det gör nog inte så mycket att hon är ledig resten av veckan så hon vilar upp sig istället för att däcka.

Göran hade hunnit hem när Jane och Sandra dök upp, så han tog hand om Sandra medan Jane och jag hade vårt veckomöte i lugn och ro. Den här veckan blev mötet på onsdagen förstås, eftersom vi tar helgen nu.


Jaha, det var det om det… Jag har ju inte direkt nåt mer som jag egentligen kan skriva så mycket om just nu. Vi ska väl ta oss en lugn helg och vädret får avgöra om vi, eller iallafall Sandra och Göran, kan vara ute lite eller om vi blir inne. Ladda våra batterier ska vi göra hursomhelst, så Sandra orkar iväg på måndag igen.

Må gott och trevlig helg så småningom!

.

2 kommentarer:

Annelie L sa...

Hoppas ni får en riktigt lugn helg ❤️ Hur är det med din axel ?
Kram finaste ❤️

Tina sa...

Hoppas Sandra vilar ikapp och helgen blir fin, kramar <3