lördag 7 juni 2014

Ovettigt men hoppfullt

Det är svårt att få till nåt vettigt i bloggen just nu. Tankarna är på andra håll och det, ihop med för lite ledigheter och sömnlösa nätter tar all energi. Dessutom påverkas Sandra vilket gör att vi måste orka ännu mer.


Vi ska iallafall ha ett möte på kommunen på tisdag och vi går dit med inställningen att vi ska hjälpas åt att hitta en lösning som fungerar för alla. Så här skriver kommunen om Daglig verksamhet på deras hemsida:

Den som omfattas av LSS personkrets 1 eller 2 och är i yrkesverksam ålder som saknar förvärvsarbete och inte utbildar sig har rätt till daglig verksamhet. Stor hänsyn ska tas till den enskildes individuella behov. Verksamheten ska vara meningsfull och erbjuda stimulans, utveckling och gemenskap med andra enligt hans eller hennes önskemål

Så vi får ju tro att det här ska lösa sig. Återkommer när jag har nåt att komma med, troligtvis efter mötet. Tacksam över vår unika lag (LSS) är jag iallafall, utan den hade det inte varit nån idé med nånting.

Må gott!


P.S. Den här veckan har Neurobloggarna tema Missförstånd. Jag orkar tyvärr inte tänka ut nåt inlägg om det, men det har kommit in många andra bidrag så gå in och kolla, gilla och dela.

.

Inga kommentarer: