onsdag 25 juni 2014

Nu är det nu, sen kommer sen

Tack för alla fina kommentarer!

Jag kanske skriver mer om vår framtidsoro när jag kan samla tankarna bättre. Nu måste vi koncentrera oss på ”här och nu” först och främst. Kommande bostadsfråga är ett stort problem som vi måste samla energi för att orka ta tag i inom snar framtid. Så fokus just nu är att hitta energin igen, och få ”idag” att fungera ordentligt.

Jag är väldigt tacksam över alla fina människor som gör ett jättebra jobb varje dag nu. Så fort Sandra är ikapp sig så löser sig resten också, och då kan vi ta tag i framtidsplanerna igen.


Vi har haft en skön ledighet med mest vila. Göran har pysslat med husbilen en del, och veckohandlat, jag har dammsugit och gjort glass. Det är väl ungefär vad vi har gjort, förutom ”ingenting”. Men det är fortfarande svårt att känna ledigheten så som vi gjorde förut. Det inre lugnet infinner sig inte, men vi är iallafall lediga på ledigheterna nu, så vi hoppas att vi snart kommer till ro igen.

Idag kommer Sandra hem och vi fick rapporter om en mycket bra måndag, vilket var väldigt skönt. Då kunde vi iallafall släppa det och koncentrera oss på att slappna av… Hur Sandra har mått efter det, och hur hon mår när hon kommer hem, återstår att se.

Imorgon är hon ledig och jag ska på möte. Om Sandra är pigg så blir det utflykt för henne och Jane på fredag och sen är det helg igen.

Jag önskar er en fin dag!

.

4 kommentarer:

Maria sa...

Att göra ingenting är precis lagom då det känns rätt att göra just ingenting. Ha en bra dag!
Kram

Me and my wonderful kids sa...

Tack, hoppas ni med fick en bra dag!

Bellan sa...

Känner verkligen med er. Det kommer säkert att ta sin tid innan ni kommer ner i varv igen efter en så pass lång period som ni haft det jobbigt. Men skönt att ni kan göra ingenting nån dag emellanåt iaf.

Tänker på er och jag hoppas ni har en så bra dag det bara går idag.
Kramar om dig från hjärtat ♥
//Bellan

Tina sa...

Andas....är inte lätt men viktigt <3 kramar