tisdag 3 juni 2014

Paddor och klurigheter

Det händer egentligen massor här nu, men det är inget jag direkt kan eller vill skriva om, och då blir det inte så mycket över. Det är inte så konstigt att vi är trötta iallafall, men det ska väl bli bra med tiden, hoppas vi. Eller, det får vi ju se till på nåt sätt.

Nog om det. Igår var en bra dag. Sandra kom iväg som hon skulle på morgonen och Göran åkte på en massa ärenden. Vilket innebär att han är ledig idag, och det var väl själva poängen med att köra på igår.

Själv hade jag en ganska slapp dag. Den enda nyttan jag gjorde var lite städning, några samtal och lite mailande. Och när Göran var klar med sitt så njöt vi av ledigheten resten av kvällen.


En iPad är inhandlad åt Sandra och jag hoppas vi får allt att fungera som det ska med Spotify och andra appar. Jag kan ju verkligen inte sånt där, men lyckas det inte så har vi möjlighet att ta hjälp av vänner. Det är bara det att ingen bor särskilt nära, så det krånglar till det en del. Vi är lite ivriga att komma igång, men vi får väl se hur det går.

Är allt bara installerat och klart så vet jag ju hur det funkar sen. Men det där innan, med lösenord och registreringar hit och dit, det är liksom inte min grej riktigt. Dom som kan säger att det bara är att göra som det står, men för mig räcker det med att jag ska välja mellan två saker som jag inte vet vad det är så står jag liksom där och kliar mig i huvet.

Nåja, Göran är ganska bra på att läsa sig till hur man gör, så med hans tålamod så kanske det blir bra tillslut, nu är den köpt och igång iallafall. Bara resten kvar.


Idag antar jag att Göran tänker greja lite i husbilen. Han köpte en ny vattenpump igår, för den gamla låter väldigt högt när den slår till. Och den sitter precis vid huvudändan av den säng där Sandra ska sova, så vi hoppas att det går att lösa det på nåt sätt.

Förutom det så fortsätter vi att intensivnjuta av ledigheten som förhoppningsvis fortsätter till imorgon eftermiddag.

Må bäst!

.

4 kommentarer:

Bellan sa...

Här blir man ju orolig för er.... Hoppas allt löser sig runt er så ni får komma ikapp er själva snart!

Styrkekramar <3
//Bellan

agneta sa...

Det kommer säkert att ordna sig för er i slutändan, bara ni stannar upp och andas emellanåt! Ha det bäst! Kramar till er <3

Tina sa...

Slås av att alla av oss alltid har mycket och väntar på att det snart ska lösa sig, och sen när det löst sig lite dyker bara nya saker upp och så rullar livet på mest hela tiden. Vi borde ses ! Kramar <3

Annelie L sa...

Kramar om och skickar massor av kärlek ❤️