lördag 14 juni 2014

Det ljusnar

På gårdagens ledighet hade Göran lite fix ute medan jag gjorde spellistor åt Sandra i hennes egen Spotify. Det börjar arta sig så i helgen kan hon få lyssna på musik i sin egen padda. Om hon inte hellre vill spela spel, förstås.


Det var en ganska trött tjej som kom hem igår, och lite ostadighet har märkts under dagen och kvällen. Vi hoppas att en helgvila räcker så hon är piggelin igen på måndag.

Igår fick jag ett mail från LSS-handläggaren om att våra extra korttidsdygn vi har sökt till hösten var beviljade! Åh, vad glada vi blev J Det såg väldigt mörkt ut ett tag, men med mycket god hjälp från ”bästa assistansbolaget” som kan regler och sånt som inte jag kan, så slapp vi alltså överklaga och krångla.

Vi har inga planer på vad vi ska göra, mer än att vila, vila och VILA. Troligtvis stänger vi av både mobiler och datorer i tre veckor. Så lång semester har vi inte haft sen sommaren 1994, så det är väl på tiden. Jag tror inte vi ens har haft en hel vecka heller, för den delen. Men herrejösses så skönt! (Ja, jag tror iallafall att det ska bli skönt, vi får väl se hur många dagar det tar innan vi klättrar på väggarna) Inget planerat och inga tider att passa på tre hela veckor!

Vad härligt det är när livet vänder åt rätt håll. För nån vecka sen såg det rätt mörkt ut, det mesta. Nu känns det väldigt mycket bättre med en hel del av det och vi ska nog suga på den karamellen ett tag innan vi tar tag i fler bekymmer.

Idag ska Sandra äntligen få grilla, första gången den här sommaren. (Om ”vädergubbarna” spådde rätt väder på tv igår) Det har nämligen inte funnits ork och grillväder på samma dagar, hittills. Göran och jag har knappt grillat vi heller, faktiskt. Sandra kommer bli jätteglad när vi berättar det för henne J


Jag önskar er också en superfin dag!

.

4 kommentarer:

Annelie L sa...

Jag hoppas av hela mitt hjärta att ni inte börjar klättra på väggarna efter ett par dagar, utan kan njuta av varenda minut av er ledighet. Ni har så mycket krafter som behöver hämtas, och energi som behöver laddas, så det känns rätt meningslöst att slösa tid på väggklättring tycker jag ;).
Kram finaste.

Anonym sa...

Å så skönt att ni ska få extra vilotid.Ni får passa på att njuta och ladda om batterierna!
Kommer ihåg en gång när jag kom på att jag inte sovit en hel natt på en massa år..inte konstigt man är trött då liksom.Det kom jag på när jag plötsligt (kommer inte ihåg varför) sov hela natten och vaknade liksom förvånad på morgonen "var det så här det kändes att sova" var ungefär min tanke.
Vila,sov,njut och gör vad ni behagar - det är så skönt!
Annette
PS:Jag har en sådan helg just nu då inget är inbokat.DS.

Lena sa...

Stort stort grattis <3
Åh vad härligt...att bara få rå om er själva så länge.

Det är ni väl värda. Vad glad jag blir för er skull.

KRAMAR OM <3

Bellan sa...

Åh, vad jag gläds med er åt era beviljade extra dygn till hösten! Hoppas ni kan njuta fullt ut av dem!

Kramar i natten till dig goa vän <3
//Bellan