onsdag 18 juni 2014

Ledig-träning

Det är som jag inte riktigt kan koppla av, utan känner mig istället stressad när vi är lediga. Troligtvis för att jag är i så stort behov av ledigt att jag vill hinna vara det. Nåja, det lär ju bli bättre så småningom. Lite svårt är det, att låta bli att undra hur Sandra mår nu när vi har bestämt att hon ska stanna på korttids även om hon egentligen är för trött.


Jag längtar nog lite extra efter henne nu, och undrar förstås hur hon mår. Hon var pigg i helgen och i måndags morse, och det ökar ju chanserna till att hon har orkat med veckan så här långt, och nu är hon ju ledig några dagar igen så det blir nog bra J För Sandra iallafall...

Förutom att jag har haft lite svårt att känna ledigheten på riktigt, så har vi haft det skönt. Vi har fått lite lagom med nytta gjord och vilat en hel massa. Vädret har varit okay så vi har t.o.m. grillat både i måndags och igår så jag ska inte klaga. En skön ledighet har det varit och resten får jag ju öva på.

Vi är ganska duktiga på det där med ledigheter i vanliga fall och brukar inte ha några problem med att njuta av ”här och nu” Vi väntar väl mer in Sandra, och att allt ska funka ordentligt runt henne, och det vet vi ju att det tar sin tid. Det måste ta tid om det ska bli bra.


Idag har vi inga större måsten kvar att göra utan jag ska nog bara passa på att slappa så länge ledigheten varar.

Jag tackar Susanne så mycket för tips om appar. Jag tittade lite på det du tipsade om, för jag tror nog att Sandra skulle gilla idén. Jag kollade också vidare på lite appar där man kan ”måla”

Det som är svårt, tycker jag, är att veta om det är nåt som Sandra kan klara. Jag vill inte köpa en massa appar i onödan och gratisversionerna gillar jag inte alls. Jag skulle behöva prova spelen för att veta om dom är bra, och jag har testat att ta hem gratisappar som man kan köpa sen, men det var så krångligt och stod inga priser i dom jag provade. Det är säkert jag som inte fattar nåt, men jag skippade det hursomhelst.


Det får ju hellre vara för enkla spel än för svåra och ibland får man förstås chansa lite, men det blir onödiga kostnader att ta hem ”allt” och kasta det mesta. Det finns liksom lite att välja på, och dom flesta är inte på Sandras nivå.

Är det menyer man måste gå in i så är det för svårt för Sandra, men är den bilder med tydliga alternativ där hon kan prova sig fram utan att det blir fel, så funkar det för det mesta. Det vet man ju inte förrän man har tagit hem och testat spelet.

Nåja, hon har några nu och det kommer säkert att räcka ett tag. Pussel och memory har jag hittat och nån ”målar-app” får jag väl kolla vidare efter.


Jag önskar er en skön dag!

.

2 kommentarer:

Bellan sa...

Jag känner så väl igen det där med att vara för stressad för att komma ner i varv. Det räcker inte med två dygn för att kroppen ska koppla av i såna perioder. Hoppas ni kan komma ikapp er själva så ni kan slappna av och njuta fullt ut av er ledighet när ni är lediga!

Sen hoppas jag förstås att Sandra mått bra de här dygnen och att hon är hyfsat pigg när hon kommer hem.
Har hon iPaden med sig till korttids eller är det något hon har fått längta till de här dagarna?

Kramar i massa stora lass till dig <3
//Bellan

Anonym sa...

Millan i skåne:Har du kollat på bloggen pappas appar. Han delar ut gratisappar med jämna mellanrum. Det är betalappar som är gratis en dag eller en vecka.