fredag 6 september 2013

Semester med semester

Det ni! J Det var ju första gången på 19 år för vår del, och såå efterlängtat. Vi har varit på en weekendresa till Kroatien, bara Göran och jag, och haft det alldeles, alldeles underbart!


Att resa med Sandra är ju ingen semester, utan snarare tvärtom, faktiskt. Man är rätt slut när man kommer hem efter att ha varit på helspänn, och legat steget före i alla nya moment och ovanligheter. Jag är inte säker på att jag kommer orka resa med Sandra nån mer gång. Men det här! Semester på hög nivå, bara Göran och jag… Det går nog inte att fatta om man inte har behövt sakna det så mycket, och så länge, som vi har gjort.


Att slappna av. Att bara ha oss själva att ta hänsyn till. Att göra vad vi vill, när vi vill och om vi vill. Att kunna gå ut efter 15.00. Att kunna gå bland folk. Att kunna resa när det är säsong. Att kunna vara på stranden. Att kunna äta ute. Att kunna ta ett glas vin på nåt ställe och veta att man hinner dricka upp det. Att inte ha nåt planerat. Att ändra planer efter väder och lust och plötsliga infall. Att helt plötsligt på kvällen få för sig att gå ut och ta en drink.


Sånt som man brukar njuta av på sin semester, helt enkelt. Sånt som vi uppskattar mer än nån kan förstå, och som inte är möjligt när Sandra är med.

Det har varit helt fantastiskt härligt, och vädret har varit lika fantastiskt det. En förmiddag gick vi in i skuggan på en marknad och tyckte det var svalt där, tills jag fick syn på några termometrar som var till salu.


På eftermiddagen blev det ju ännu varmare, så vädret kan vi absolut inte klaga på.

Vattnet var också helt fantastiskt, men jag tog bara ett dopp. Jag kunde nämligen inte simma med min axel, tyvärr. Det var ju synd, för det är nåt jag har längtat efter, men inte så mycket att göra åt. Det lär ju bli fler tillfällen och det gick just ingen nöd på mig för det J


Jeannette undrar förresten vad det är för fel med min axel, och jag vet faktiskt inte. Jag ska till läkaren på måndag och troligtvis vidare på röntgen, så jag hoppas väl att dom kan hitta nåt då. Frusen skuldra tror jag inte det är, men tack för tummarna hursomhelst.

Nåja, det var en parentes och vi hade det som sagt hur bra som helst ändå. Det finns ju annat att göra än att simma som väl är.


Njutit har vi gjort mest hela tiden och nu är det bara att börja spara till nästa resa, för det här gav mersmak.

Tack förresten för kommentarerna till mitt förra inlägg, som var tidsinställt. Vi hade det ju härligt på helt annat håll när det lades ut.

Idag ska vi packa upp våra väskor och få igång vardagen här innan Sandra kommer hem och sen gissar jag att vi behöver en ganska lugn helg allihop.


Må så gott!

.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Nina! Jag blir så himla glad över att läsa det här inlägget! Ni är så värda en semester, en riktig semester och det verkar som att ni haft det toppenbra!
Hoppas ni samlat lite extra kraft nu inför hösten och allt som kommer i framtiden med Daglig verksamhet.
Jag läser sin blogg med stor nyfikenhet varje dag.
Kram Kim

Bellan sa...

Åh, vad härligt för er!! Ryser och blir lite tårögd när jag läser om er semester ♥ Anar liiiite iaf hur ni har längtat efter det här.... Den semestern var ni sååå värda! Av bilderna kan man utläsa att ni haft det hur härligt och mysigt som helst.

Hoppas ni får hem en glad Sandra nu så inte all extra energi behöver gå åt på en gång.

Kram allrafinaste Nina ♥
//Bellan

Photo by Maria sa...

Härligt!!!

Ha nu en bra helg med fina Sandra som ni säkert saknat trots resan =)

Kram Mia