söndag 8 september 2013

Lugnt och skönt och lite skört

Det är fortfarande ganska lugnt här. Lite små-skör är Sandra mellan varven, men inte så mycket mer än hon brukar på vilken lördag som helst. Och jag bara njuter! Njuter av lugnet, av minnena från resan och av vetskapen att det kommer kunna bli fler härliga resor framöver.


Men nu ska jag inte tjata mer om det (tror jag)… Ni har nog fattat hur härligt det var vid det här laget?! ;)

Hösten bjuder på ett fantastiskt sensommarväder och det njuter jag också av allt jag orkar. Visserligen inifrån, genom skitiga fönster, men iaf. Man kan ju inte få allt här i världen.

Göran och Sandra var ute en stund igår och Göran fick gömma sig lite för att skörheten tog överhanden och Sandra störde sig på att det var fler grannar som njöt av solen. Det brukar gå rätt bra, för det mesta, men är damen skör så behövs det ju inte jättemycket för att det ska låsa sig.

Men Göran redde ut det bra och tillslut kom damen till ro med lite såpbubblor och resten av dagen fick bli lugn. Idag har dom lovat mer sol och värme så vi tänkte väl se om det funkar att grilla lite. Det blir väl kanske sista gången för den här sommaren, för nu tror jag nog att hösten kommer närsomhelst.


Nån korttidsväska ska inte packas iaf, för den här veckan är det inget korttids. Vi valde att lägga dom dygnen på förra veckan, eftersom vi skulle åka bort då. Så slapp vi söka extra dygn och krångla när troligtvis Sandra ändå behövde lite lugn och ro efter nästan en hel vecka hemifrån.

Man får ju ta det lite lugnt med henne även om det har gått väldigt bra, för om vi bara fortsätter att fylla på med förändringar och intryck så svämmar det ju över tillslut. Då är det bättre att det fick bli bra hela vägen, och det blev det ju J


Jag avslutar med att påminna om Neurobloggarna. Ni har väl gått in och gillat sidan vid det här laget?! Hjälp oss dela och sprida den också, så fler får ta del av bra blogginlägg. Just nu har vi tema om skolan som ni säkert förstod efter gårdagens inlägg. Vill ni bidra så är ni varmt välkomna!

Flera av oss ”neurobloggare” har dessutom kontaktat media och ifrågasatt varför det inte skrivs/sägs något om alla resursskolor som stängs nu och alla elever med npf som står utan anpassad skola. Hjälp oss gärna med det, fler är starkare. Tack!

Jag är ju inte precis jätteförtjust i kvällspressen, men HÄR är iaf en mycket bra debattartikel i Aftonbladet. Sprid den gärna!


Må fint!

.

1 kommentar:

Photo by Maria sa...

Batterierna verkar vara riktigt laddade hos er.. Härligt!!
Känner att jag med behöver ladda batterier snart då det varit mycket ett tag här hemma.. Men om tre veckor tar vi en helg i Gbg, skall bli så skönt..

Kram Mia